×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-16
Dienas centra Pateicības pasākums nevalstisko organizāciju biedriem

Katru gadu Dienas centrs Siguldas novada nevalstisko organizāciju un klubu vadītājiem un aktīvākajiem biedriem organizē Pateicības pasākumu, kurā paldies tiek teikts visiem, kas neatlaidīgi iesaistās Dienas centra aktivitātēs un ikdienas darbā.
 
Arī šogad Siguldas pagasta Kultūras namā paldies vārdus un dāvanas no Siguldas novada Domes priekšsēdētāja Uģa Mitrevica saņēma cilvēki, kuri ar savu brīvprātīgo darbu un entuziasmu bagātinājuši Siguldas novada sabiedrisko dzīvi un pelnījuši atzinību. Tie ir Alfons Jumiķis un aktīvākās dalībnieces Tatjana Zilvere un Vija Pavloviča, Juris Čivčs un Māra Dzene, Jānis Brikmanis ar jauno, aktīvo karavīru biedrības biedru Kārli Švirkstu, Ivars Selga un Dzidra Bidere, Skaidrīte Kakse un Antoņina Bondare, šaha kluba vadītājs Ivars Jēkabsons un aktīvākais šahists Leons Gruzniņš. Lai Siguldas novada vārds izskanētu Eiropā, paldies jāsaka Siguldas – Štūres biedrības vadītājai Dzintrai Melderei, Anitai Čivčai, Aijai Langenfeldei, jo pateicoties šo dāmu enerģijai, Siguldas maznodrošinātajiem cilvēkiem vācu draugi ziedo naudu Zupas virtuves organizēšanai.

Paldies jāsaka arī Ģertrūdei Līvmanei, Ainai Asarei, Mārai Baltkaulai, Gundegai Stuklei, sporta dzīves organizētājiem Inesei Mežakai un Aivim Pīlādzim, dāmu kluba “Madaras” vadītājai Dzintrai Siliņai, Skaidrītei Roštokai, Dainai Matulei un visām čaklajām rokdarbniecēm par adījumiem un tamborējumiem labdarībai, Litai Zūkerei un Antonijai Sabulei, Vilim Georgam Sileniekam un Alfonam Lazdānam, Laumai Ņikiforovai un Spodrai Tutānei, Rutai Kupcei un Intai Kaķītei, Rutai Jansonei un Maigai Stūrītei, Veltai Cimmermanei un Raimondam Pelkausam, Ingai Ķeizarei un Maijai Ķeizarei, Laimdotai Kirilovai un Gaidai Ābelei, Evai Viļķinai un Līgai Zālītei, Tatjanai Levinai un Anitai Zušai, Dzintrai Bumbulei un Birutai Ozolai, Mārītei Rozentālei un Vijai Grabovskai, Gintai Goldmanei un Žannai Šulcei.

Dienas centrs izsaka pateicību Siguldas pagasta Kultūras nama vadītājai Terēzijai Leimanei par atbalstu pasākuma organizēšanā, visiem Dienas centra sadarbības partneriem un citiem līdzcilvēkiem, kuri nebūdami pasākuma dalībnieki, tomēr neatteica savu palīdzību Pateicības pasākuma organizēšanā. Paldies arī Lindai Ervaldei par pasākuma koncertprogrammas vadīšanu, Atim Priedītim un Andrim Muižniekam, arī koncerta dalībniekiem - ansambļiem "Melodija", "Saltavots", "Liepavots", bērnu vokālajai grupai "Zibsnis", gaismas teātra aktieriem, Sporta deju klubam "Zīle" un saksofonu kvartetam un viņu vadītājiem!

Ir saņēmēja prieks un devēja prieks, un devējs parasti dod vairāk, nekā dāvana vērta, jo viņš to papildina ar savas sirds labestību. Paldies visiem, visiem, kuri ir aktīvi, prot sagādāt prieku saviem līdzcilvēkiem un to visu dara brīvprātīgi un no sirds!

Informāciju sagatavoja:
Dienas centra vadītāja
Ilona Eļēna


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi