×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-09
Veselības dienā - iespēja māmiņām vingrot kopā ar mazuļiem

18.aprīlī plkst.13.00 pie Siguldas novada Kultūras centra, Veselības dienas ietvaros, norisināsies MomyFit fitnesa treniņi māmiņām kopā ar mazuļiem.

MomyFit treniņi ir lielisks piemērs, ka bērniņa ienākšana sievietes dzīvē to tikai papildina un bagātina, nevis ierobežo. Treniņu programmas īpaši jaunajām māmiņām sagatvojusi trenerīte, kas deviņus gadus ir saistīta ar fitnesa jomu, tādēļ MommyFit treniņi ir kvalitatīvi fiziskie treniņi, kuros visi vingrojumi ir pārdomāti un piemēroti, lai vingrojot jaunās māmiņas varētu izmantot arī ratus.

Aicinām nebaidīties un piedalīties, jo katra māmiņa pati nodarbības laikā var izvērtēt to, cik daudz no uzdotā vingrojuma izpildīt. Vingrojumi tiek piemēroti – ir atvieglotie vingrojumi māmiņām, kurām ir bijis ķeizargrieziens un īpaši vingrojumi tām māmiņām, kas tikko kā atsāk fiziskās aktivitātes pēc dzemdībām.

Ģērbieties atbilstoši laikapstākļiem, droši ņemiet līdzi mazos siguldiešus, kas jūsu treniņu laikā saldi varēs gulēt ratiņos un tiekamies 18.aprīlī plkst.13.00! Noteikti aicini līdzi arī citas māmiņas!

Ja mazulis jau liels - nāc un izvēlies citas aktīvās nodarbības - TRX, joga, zumba un tabata būs pieejamas ikvienam interesentam!

Neaizmirsti paaicināt līdzi arī mazuļa tēti, lai viņš piedalītos Donoru dienā un ziedotu asinis kādam, kam tas ir ļoti nepieciešams!

Pieteikšanās MomyFit Facebook lapā jau sākusies: https://www.facebook.com/Momyfit


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi