×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-10
Siguldā uzsāk skrituļslidošanas sezonu

Sestdien, 11.aprīlī, vasaras sezonu atklās Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra skrituļslidošanas un rollerslēpošanas trase. Trasei ir raksturīgs izteikts dabiskais reljefs ar garenkritumu līdz 18%, lielākais kāpums pa vertikāli ir 11 metri. Trases šķērskritums taisnajos posmos ir 2.5%, savukārt līdzenu posmu virāžas ar 4% kritumu.

Šobrīd skrituļslidošanai pieejama trase 700m garumā. Tuvākajā laikā, nokūstot sniegam, trases garums sasniegs 1,2 km.

Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā darbojas skrituļslidu, rollerslēpju un nūjošanas inventāra noma. Tāpat apmeklētāju ērtībām pieejamas dušas un pirts.

Jau pēc divām nedēļām – 30.aprīlī, Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā norisināsies pirmās šīs sezonas sacensības skrituļslidošanā, savukārt 16.aprīlī Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā sāksies skriešanas seriāls „Siguldas apļi”.

Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrs ir atvērts katru dienu. Darba laiks pirmdienās trešdienās un piektdienās ir no plkst.14.00 līdz 20.00, otrdienās un ceturtdienās no plkst.14.00 līdz plkst.21.00. Sestdienās un svētdienās centrs atvērts no plkst.10.00 – 20.00. Trases izmantošana ir bez maksas.

Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra tālrunis: 67970262.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi