×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-20
Siguldas novada bibliotēka izsludina konkursu „Sauc Dzejas dienas vārdā!”

Siguldas novada bibliotēka, sadarbojoties ar piedzīvojumu parku „Mežakaķis”, izsludina konkursu par Dzejas dienu nosaukumu „Sauc Dzejas dienas vārdā!”.
Ar 2015.gada dzejas dienām Siguldā plānots aizsākt Dzejas dienu pasākumus kā ikgadēju tradīciju, tāpēc būtiski atrast skanīgāko un atbilstošāko pasākuma nosaukumu. Konkursā piedalīties aicināts ikviens interesents, nosaukumu, nelielu tā pamatojumu un savu kontaktinformāciju sūtot uz e-pastu biblioteka@sigulda.lv.
Nosaukumus jāiesūta līdz 8.maijam, kas ir konkursa beigu termiņš.

Īpaši konkursam izveidota žūrija no dažādām kultūras iestādēm un bibliotēkas noteiks autoru, kura radītais nosaukums būs atbilstošākais Dzejas dienu pasākumam Siguldā. Autoru par to informēs personīgi, un apbalvošana notiks Siguldas Novada svētku koncertā Siguldas pilsdrupu estrādē 30.maijā plkst.20.00. Naudas balvu 50 eiro apmērā un ieejas karti divām personām piedzīvojumu parkā „Mežakaķis” nodrošina Siguldas novada bibliotēka un atpūtas un sporta komplekss „Kaķītis”.

Dzejas dienu pasākums norisināsies 12.septembrī Siguldas pils dārzā, tā ietvaros ieplānotas aktivitātes visas dienas garumā. Šī gada Dzejas dienu tematika – Raiņa un Aspazijas gads. Tā ietvaros visa gada garumā Siguldas novada bibliotēkā norisinās pasākumu cikls „Raiņa un Aspazijas gads Siguldā 2015”.

Dzejas dienu nosaukuma konkursa nolikums.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada bibliotēkas bibliogrāfe
Ginta Spulle


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi