×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-29
Biedrības "Cerību spārni" pieredzes apmaiņas brauciens uz Rumāniju

No 16. līdz 19.aprīlim biedrības “Cerību spārni” pārstāvji piedalījās Starptautiskā „Grundtwig” programmas finansētā projekta “Wisdom of Special People” vizītē Rumānijā. Projektā ir iesaistīti sadarbības partneri no Rumānijas, Portugāles, Dānijas, Turcijas, Spānijas un Itālijas.

Rumānijas organizācija „Asociatia Esperando” strādā ar bērniem un pieaugušajiem ar invaliditāti, nodrošinot sociālos pakalpojumus, kurus apmaksā gan pašvaldība, gan dažādi projekti. Kopumā izvērtējot un salīdzinot Rumānijas un Latvijas situāciju, abu valstu darbība un problēmas šajā jomā uzskatāmas par līdzīgām.

Projektā tika diskutēts par to, ka vairākās jaunajās Eiropas Savienības valstīs vēl aizvien nav novērtēts darbs ar cilvēkiem ar invaliditāti un tā nozīme – pakalpojumu nodrošināšana, sapratnes veidošana, cilvēku dzīves kvalitātes uzlabošana, valsts un pašvaldību izdevumu mazināšana.

Pieredzes apmaiņas laikā organizācijas bērni un jaunieši sniedza krāšņu un emocionālu koncertu. Projekta ietvaros tiks izdots informatīvais materiāls, kurā būs aprakstīti katru valstu 5 – 7 cilvēku ar invaliditāti pozitīvie dzīves piemēri un padomi citiem. Projekts tuvojas noslēgumam, pēdējā noslēguma vizīte būs Turcijā, jūnijā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi