×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-05
Seminārs par alternatīvām zāles biomasas izmantošanas iespējām

15.maijā no plkst.10.00 līdz 14.00 Siguldas pagasta Kultūras namā Zinātnes ielā 7 notiks informatīvs seminārs par alternatīvām zāles biomasas izmantošanas iespējām dažādi risinājumi un iespējas zālāju apsaimniekošanai un zāles izmantošanai.

Semināra mērķis ir iepazīstināt ar zālāju stāvokli Siguldas novadā, alternatīviem zāles izmantošanas veidiem, kā arī sadarbības iespējām starp zemju īpašniekiem un uzņēmējiem, kas būtu ieinteresēti zāles izmantošanā. Semināra noslēgumā plānota diskusija par zālāju apsaimniekošanas un alternatīvām zāles izmantošanas iespējām Siguldas novadā.

Semināra darba kārtība.

Lai pieteiktu dalību seminārā (līdz 14.maijam), kā arī sīkākas informācijas saņemšanai par semināra norisi aicinām vērsties Siguldas novada pašvaldības Siguldas pagasta pārvaldē Zinātnes ielā 7, 205.kabinetā pie projekta vadošās speciālistes Līgas Proškinas vai arī sazināties pa tālruni 28206624 vai e-pastu liga.proskina@sigulda.lv.

Seminārs tiek organizēts Eiropas Komisijas LIFE+ Dabas un bioloģiskās daudzveidības programmas līdzfinansētā projekta „Alternatīvas biomasas izmantošanas iespējas zālāju bioloģiskās daudzveidības un ekosistēmu pakalpojumu uzturēšanai" (LIFE GRASSSERVICE) ietvaros.

Informāciju sagatavoja:
projekta vadošā speciāliste
Līga Proškina


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi