×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-14
Sigulda pulcē reģiona spēcīgākos jaunos badmintonistus

No 15.līdz 17.maijam Siguldā notiks jau 21.Yonex starptautiskais jauniešu turnīrs badmintonā. Tas ir vērienīgākais jauniešu un junioru badmintona turnīrs Latvijā, vienkopus pulcējot gandrīz 120 spēcīgus spēlētājus ne tikai Latvijas, bet arī no Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas un Polijas.
Sacensības notiks Siguldas 1.pamatskolas sporta zālē, Siguldā, Pulkveža Brieža ielā 105. Piektdien, 15.maijā, sacensību sākums plkst.15.00, sestdien un svētdien plkst.9.00.

"Iepriekšējos gadus šajās Siguldas jauniešu sacensībās startējuši un uzvaras guvuši daudzkārtējie Latvijas čempioni pieaugušajiem Kārlis Vidass, Guntis Lavrinovičs, Monika Radovska un Ieva Pope," norāda turnīra rīkotājs un Siguldas badmintona kluba treneris Ainārs Gureckis, atzīmējot, ka Siguldas turnīrā savu starptautisko pieredzi guvusi arī pašlaik labākā Lietuvas spēlētāja Akvile Stapušityte, kura startējusi arī Olimpiskajās spēlēs.

"Latvijas jauniešiem Siguldas turnīrs ir lieliska iespēja pārbaudīt savus spēkus starptautiskās mērogā tepat Latvijā. Tāpēc prieks, ka Siguldā būs Latvijas jaunieši ne tikai no Siguldas, bet arī no Rīgas, Valmieras, Salaspils, Baložiem, Liepājas un Jelgavas. Sacensības būs noorganizētas visaugstākajā līmenī, jo tās ir ne tikai Latvijas badmintona vizītkarte, bet arī kā mudinājums visiem Latvijas organizatoriem celt savu latiņu. Būs gan karogi, gan puķēm rotāts pjedestāls, gan arī katram spēlētājam turnīra piemiņas krekls.," stāsta Latvijas Badmintona federācijas prezidents Mareks Gruškevics.

"Visus Latvijas pretendentus mēs nevaram uzņemt, tāpēc 23.maijā Siguldas 1.pamatskolas sporta zālē rīkosim turnīru arī mazāk pieredzējušiem jauniem badmintonistiem, kuri sacenstos par savām pirmajām godalgām badmintona laukumos," precizē Ainārs Gureckis.

Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics cer, ka jau 2016.gada vasarā Siguldas badmintonisti varēs trenēties jaunajā Siguldas Sporta kompleksā, kur iedzīvotājiem būs pieejams tik ilgi gaidītais baseins un smagatlētikas zāle profesionālajiem sportistiem.

„Saprotams, ka vēsturiski Siguldā prioritārie ir ziemas sporta veidi, taču badmintons ieņem stabilu vietu starp siguldiešu vidū populārākajiem sporta veidiem. Šim sporta veidam Siguldā ir gan senas tradīcijas, gan arī atzīmēšanas vērti Latvijas mēroga panākumi,” lepojas Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

21.Yonex starptautisko jauniešu turnīru organizē Siguldas Badmintona klubs sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību un "Yonex".

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi