×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-06-12
Matiņu ezerā drīkst makšķerēt no laivas

Matiņu ezera hidrobūves (slūžu) remonts ir paveikts pirms termiņa, un ūdens līmenis ezerā gandrīz ir sasniedzis parasto atzīmi, Siguldas novada Dome no 12.jūnija atceļ aizliegumu ezerā makšķerēt no laivas. Darbus veica SIA „Strauteks”.

Atgādinām, ka Makšķerēšana amatierzveja ezerā veicama atbilstoši Ministru kabineta 2009.gada 22.decembra noteikumiem Nr.1498 "Makšķerēšanas noteikumi”. Kontroli par noteikumu ievērošanu veic Siguldas novada Pašvaldības policija (tālrunis 26160288), Siguldas novada ezeru uzraugs (tālr. 29421629) un Valsts vides dienesta zvejas kontroles inspektori (tālrunis 26462316).


Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada pašvaldības
Vides aizsardzības nodaļas vadītājs
Aivars Jakobsons

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi