×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-07
Aicina uz sarunu par konservēšanu Jūdažu Sabiedriskajā centrā

Ceturtdien, 20.augustā, plkst.18.00 tikšanās ar Ivetu Galēju par tēmu konservēšana „Vasara burciņās”. Iveta Galēja ir pazīstamā kulinārijas un gastronomijas speciāliste, žurnāliste, tulkotāja, grāmatu autore.

Ir pienācis lielais konservēšanas laiks, kad mēs steidzam gatavot krājumus ziemai. Kas gan var būt garšīgāks par pašu gatavotu ievārījumu vai salātu burciņu! Konservēšana kā tāda ir ļoti sena, un par produktu vissenāko saglabāšanas paņēmienu uzskata žāvēšanu vai kaltēšanu. Laika gaitā konservēšanā sāka izmantot sāli, cukuru, etiķi un eļļu.

„Konservu gatavošana lielākās un mazākās burkās, muciņās un pudelēs jau gadiem ilgi ir mans vaļasprieks „ar garšu”. Konservēšana ir radošs process, kurā katrs var izpaust savus priekšstatus par garšu un smaržu harmoniju,” stāsta kulinārijas eksperte Iveta Galēja.

Aicinām jūs darboties radoši - vārīt, garšot un dalīties pieredzē, lai šajā tikšanās reizē gūtu ne tikai labas izjūtas un jaunas receptes, bet arī vērtīgus Ivetas Galējas ieteikumus.

Ieeja - bez maksas.


Informāciju sagatavoja:
Jūdažu Sabiedriskā centra vadītāja
Jeļena Ozoliņa

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi