×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-18
Norisināsies sportisks un radošs pasākums jauniešiem

Siguldas novada Jaunrades centrs sestdien, 22.augustā, plkst.12.00 aicina uz pasākumu „Parka mači”. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja iesaistīties jautrās, radošās un sportiskās aktivitātēs.

Raiņa parkā norisināsies dažādas aktivitātes bērniem un jauniešiem - BMX freestyle sacensības, veiklības un fiziskās sagatavotības pārbaudījumi, spēļu maratons, hennas darbnīca un mantu maiņas tirdziņš. Savukārt, AS „Latvijas Zaļais punkts” un Siguldas pašvaldības SIA „Jumis” sadarbībā ar veikalu „Rimi” līdz plkst.15.00 stāstīs jauniešiem par atkritumu šķirošanas nepieciešamību, lai veicinātu stikla nošķirošanu.

Pasākumā „Parka mači” visiem apmeklētājiem tiks dota iespēja piedalīties BMX freestyle sacensībās „Rampu kauss”, iepriekš reģistrējoties dalībai no plkst.10.00 līdz plkst.11.30.

Aktīvi pavadīt laiku varēs „Fit nation Latvia” organizētās aktivitātēs „Spēka spēles” un atbalstīt strītbola sacensības „Koka bumba”, kurās piedalīsies sešas izlases – Ragana, Allaži, Sigulda, Inčukalns, Mālpils, Inciems. Savukārt JIC „Mērķis” radošajā atpūtas zonā notiks hennas darbnīca, veiklības un fiziskās sagatavotības pārbaudījumi, kā arī spēļu maratons jaunākajiem dalībniekiem.

Raiņa parkā arī atradīsies AS „Latvijas Zaļais punkts” informatīvā telts, kur ikvienam būs iespēja uzzināt par dažādu materiālu šķirošanu un pārstrādi, apskatīt infografikas, uzdot jautājumus atkritumu šķirošanas ekspertam Punktuālim un citiem AS „Latvijas Zaļais punkts” pārstāvjiem. Atnesot uz AS „Latvijas Zaļais punkts” telti vismaz vienu tukšu stikla pudeli vai burku un aizpildot aptaujas anketu, ikviens svētku apmeklētājs piedalīsies loterijā. Izlozes kārtībā balvā varēs iegūt veikala „Rimi” dāvanu karti 50 eiro vērtībā. Izloze notiks plkst.15.00, kad tiks noskaidroti laimīgie balvu ieguvēji.

Mantu maiņas tirdziņš „Maini un Smaidi” norisināsies sadarbībā ar Siguldas Zaļo tirgu. Tirdziņā būs iespēja mainīt, dāvināt, piedāvāt bez maksas vai pārdot par simbolisku samaksu dažādas saimniecībā noderīgas lietas - apģērbu, apavus, grāmatas, traukus, savus darinājumus un citas lietas. Maksa par mainīšanos, dāvināšanu un simbolisku pārdošanu ir 1 eiro. Pēc tirdziņa pāri palikušās mantas varēs atstāt ziedojumiem, kas tiks nodoti pašpalīdzības punktam „Parpaliņa”. Lūgums ir nest tikai tīras un koptas drēbes. Sīkāka informācija un pieteikšanās, zvanot pa tālruni 26630452.
    
Pasākumu atbalsta: „Ghetto alianse Sigulda”, veikals „Veloriba”, „Latvijas maiznieks”, Siguldas novada pašvaldība, „LGK atrakcijas”, „Cēsu alus”, „Latvijas radio”, veikals „Okej”, „Siguldas maiznieks”, „JE noma”, konditoreja-kulinārija „Eklers”, „Kuki muki”, Krimuldas vidusskolas peldbaseins, JIC „Mērķis”, maiznīca „Flora”, „Sakret”, „For all tastes”, „Dižbrūklenes”, SIA „Laimas” būvmateriāli, „Fit nation Latvia”, „JVclubs Dance Company”, „Siguldas Saldējums”, EIKATIK telekomunikācijas.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi