×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-09-17
2.s klase dodas 20 kilometru garā pārgājienā

Piektdien, 11.septembrī, Siguldas pilsētas vidusskolas 2.s klase kopā sporta skolotāju Andru un klases audzinātāju devās Lielajā pārgājienā uz Katrīnas iezi. Kāpēc Lielajā? Maršruta garums no skolas bija 20km. Tas ir īsts izturības pārbaudījums ne vien bērniem, bet arī daudziem pieaugušajiem.

Tūrisma taka ir izveidota gar pašu Gaujas krastu, vijas cauri mežam un beidzas Līgatnē. Mazie tūristi bija vienlaikus arī dabas pētnieki. Brīnumaini dabas skati pie Gaujas, zirgu aploki, aitu pulciņi, čūska un vāverīte kokā, briežvaboles un skudru pūznis – tas viss priecēja bērnus un lika vērīgāk ieskatīties un  ieklausīties dabā.

Bērni vērīgumu trenēja arī lielajā atpūtas pauzē, kurā skolotāja Andra bija sagatavojusi orientēšanās uzdevumus ar fotogrāfijām.

Pēdējie pieci kilometri bija visgrūtākie, taču nobeigumā ugunskurs un desiņas ātri atjaunoja spēkus. Vecāki sagaidīja bērnus Līgatnē. Ceļā uz mājām visi satraukti stāstīja par pieredzēto un pārdzīvoto. Lielākais ieguvums ir tas, ka bērni varēs rosināt arī vecākus doties ģimeniskā pārgājienā.

Informāciju sagatavoja:
klases audzinātāja Guna Balode


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi