×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-10-16
Trešo sezonu uzsāks tautas ziemas sacīkšu seriāls „Showel Race”

Jau šīs nedēļas nogalē, 17.oktobrī, Siguldā savu trešo sezonu uzsāks šī brīža aktuālākais tautas ziemas sacīkšu seriāls „Showel Race”. Centrālie vakara notikumi risināsies Bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda", kur jau plkst.18.00 cīņu par „Showel Race” lāpstu šļūkšanas sacīkšu medaļām uzsāks ātrākie vīru konkurences dalībnieki.

Savā trešajā sacensību sezonā jauninājumus un pārsteigumus sola ne tikai organizatori, bet arī atbalstītāji. Kā ierasts – redzēt un izbaudīt būs daudz ko – no traukšanās trasē dalībnieku statusā līdz neaizmirstamiem skatiem un emocijām līdzjutēju vidū. Klīst baumas, ka pirmo reizi sacensību vēsturē kādu no posmiem dalībnieki aizvadīs, traucoties uz lāpstas no pašas trases augšas – septītā stāva! Šajā sezonā dalībnieki sacentīsies kopumā sešos posmos katrā no disciplīnām – dāmām, vīriešiem un divnieku ekipāžām sacensību un treniņu kalendārs šeit.

Lai iedrošinātu sacīkšu potenciālos dalībniekus, šosezon ir palielināts treniņu skaits tiem, kas vēlas pamēģināt šo visnotaļ ekstrēmo nodarbi, taču nav droši savas spējas mēģināt sacīkšu režīmā.

Kā jau ierasts, sacensību teritorijā darbosies uzkodu un siltu dzērienu bārs.

Atbalstītāji: Siguldas novada pašvaldība, „Sportland”, „CAT”, „Fiskars”, „Optibet”, „RedBull”, Bobsleja un kamaniņu trase „Sigulda" u.c.

Youtube

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi