×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-10-21
Sākusies lāpstu šļūkšanas sacensību „ShowelRace” trešā sezona

Līdz ar pirmo ledu Bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda” sākusies arī „ShowelRace” trešā sezona. Ledu pirmie izmēģināja vīri „Optibet CUP” pirmajā posmā.

Lai arī līderu tops saglabājies nemainīgs no iepriekšējās sezonas, vietu izvietojums gan diametrāli atšķirās, skaidri norādot, kurš rudenī labāk sagatavojies sezonai. Likumsakarīgi gatavāki sezonas atklāšanai bija tie, kuri izmantoja treniņu iespēju pirms sacensībām. No TOP 10 labāko rezultātu uzrādītājiem deviņi bija piedalījušies pirmajā treniņā. Ja sacensību gaita vēl atgādināja sezonas sākumu, tad uzrādītie rezultāti un to blīvums neliecināja, ka starp otro un trešo sezonu bijusi sešu mēnešu pauze. Pēc pirmā brauciena pirmo un desmito vietu šķīra vien viena sekunde.

Kā jau ierasts, sezonas sākums veiksmīgs izrādījies Jānim Indriksonam, kurš vienīgais spēja iegūt kaut nelielu handikapu pār pārējiem pēc pirmā brauciena. Negaidīti savus muskuļus nodemonstrēja Edijs Krēmanis, uzrādot otro labāko laiku. Bet vissīvāk par trijnieku savā starpā cīnījās Vladislavs Kuzminskis un Artūrs Zuļģis, kuri pirmajā braucienā uzrādīja identisku laiku.

Par lielāko pārsteigumu var uzskatīt Roberta Cauča ielaušanos TOP sešiniekā. Diemžēl otrais brauciens Robertam vairs nebija tik veiksmīgs. Kā jau iepriekšējās sezonās, arī šoreiz iegāza stabilitāte – divu braucienu summā tikai vienpadsmitā vieta.

Otro braucienu lieliski veica Māris Staņa, no 14.vietas pakāpjoties uz TOP 10. Mazāk paveicās Kuzminskim ar Turauski, kuri zaudēja savas vietas un atkrita uz piekto un sesto vietu. Vienīgi līderu trio palika nemainīgs arī otrajā braucienā. Trešais Zuļģis, otrais – Krēmanis, bet pirmo vietu pārliecinoši nosargāja Indriksons. Ir vērts pieminēt, ka visi trīs kungi arī uzstādījuši jaunus personīgos rekordus, ļoti tuvu pietuvojoties trases rekordam.

„ROOKIE Challenge” pārliecinoši labākais bija Jānis Ķibermanis, kurš par pusotru sekundi apsteidza Dāvi Pošku un par 2,5 sekundēm Mārtiņu Freimani.

Vērts pieminēt, ka „ShowelRace” sacensībās piedalījās arī skeletona leģenda no uzlecošās saules zemes Kazuhiro Koshi no Japānas, kā arī divi pārstāvji no Ukrainas.

Nākamais posms sievietēm un divniekiem 31.oktobrī jeb „SHOWELEEN Special Edition” posms, reģistrēšanās šim posmam jau atvērta. Labākajiem tērpiem balvas no mūsu atbalstītājiem.

Atgādinām, ka līdz 15.novembrim var pieteikt savu komandu. Galvenā balva 1000 eiro, tāpēc ir vērts pacīnīties. Jautājumu gadījumā rakstīt uz info@skeleton.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi