×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-10-28
Siguldas Kausā noskaidros Vidzemes spēcīgāko komandu

7.novembrī Siguldā notiks Siguldas Kauss svaru stieņa spiešanā guļus uz reižu skaitu. Sacensības būs noslēdzošais posms Vidzemes reģionā, kurā noskaidros šī gada spēcīgāko komandu Vidzemē. Sacensības notiks Siguldas 1.pamatskolas sporta zālē, Pulkveža Brieža ielā 105.

Jau devīto gadu Siguldā notiks svaru stieņa spiešanas guļus sacensības uz reižu skaitu. Šajās sacensībās sportisti pārbauda savu spēka izturību, uzspiežot svara stieni pēc iespējas vairāk reižu. Svara stieņa smagumu nosaka katra dalībnieka svēršanās laikā uzrādītais personīgais svars. Savukārt sievietēm uz svaru stieņa tiek uzlikta puse no personīgā svara. Lai tiktu ieskaitīta uzspiestā svaru stieņa reize, svarīga ir katras kustības precīza izpilde. Piemēram, dalībnieka kājām pilnībā jāatrodas pie zemes uz pilnas pēdas, un vingrinājuma izpildes laikā svaru stienim jāpieskaras pie krūtīm un bez atsitiena jāsāk kustība augšup. Tiesnešu komandas ir vienlīdz būtiskas, lai vingrinājums būtu pareizi paveikts. Detalizētāki vingrinājuma izpildes noteikumi ir apskatāmi sacensību nolikumā.

No plkst.10.00 līdz 11.00 notiks dalībnieku reģistrēšanās un svēršanās, nosakot svara kategoriju, bet plkst.12.00 sacensību sākums. Sacensību dalībnieku pieteikumi ir gaidīti līdz 5.novembrim šeit. Sacensību nolikums pieejams šeit.

Šogad Siguldas Kausa sacensības būs pēdējais posms Vidzemes Reģiona Kausa izcīņā pauerliftingā un 18.Latvijas Kausa posms. Reģiona Kausu vērtējumi ir šī gada jaunums Latvijas Pauerliftinga federācijas organizētajās sacensībās. Vidzemē cīņa par reģiona spēcīgāko komandu ir vissīvākā. Patlaban ir notikušas septiņas sacensības un Siguldas Kauss būs pēdējais jeb astotais posms, kas noslēgs Vidzemes Kausa vērtējumu. Šobrīd visvairāk punktus (36 punkti) ir ieguvusi komanda „Madonas SCK”. Čempionāts Siguldā būs izsķirošs vairākām komandām. Sporta komandas „Pļaviņas” un Līgo pagasta sporta klubs „L.S.K.” ar vienādu punktu skaitu (27 punkti) dala otro – trešo vietu. Turpat līdzās ir komanda „Rembate”, kura šobrīd ierindojusies ceturtajā vietā (26 punkti).

Sacensības organizē Siguldas „Panatta Fitness” sporta klubs sadarbībā ar Latvijas Pauerliftinga federāciju. Sacensības atbalsta Latvijas Sporta federāciju padome, Izglītības un zinātnes ministrija, Siguldas novads, „Fitshop” un interneta veikals „Spēka Pasaule”.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Pauerliftinga federācija
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Baiba Norberte

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi