×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-11-11
Siguldas Kausa izcīņa svaru stieņa spiešanā guļus

Jau devīto gadu par godu Lāčplēša dienai Sigulda pulcēja vairāk nekā 80 sportistus no visas Latvijas, lai kopā noskaidrotu izturīgākos spēka sporta atlētus Siguldas Kausā svaru stieņa spiešanā guļus uz reižu skaitu.

Vienlaikus sacensības bija Latvijas Kausa izcīņas pauerliftingā 18.posms. Šajās sacensībās sportisti pārbaudīja savu spēka izturību, uzspiežot svara stieni pēc iespējas vairāk reižu. Svara stieņa smagumu noteica katra dalībnieka svēršanās laikā uzrādītais personīgais svars. Sievietēm bija jāspiež puse no personīgā svara.

Sieviešu konkurencē absolūti spēcīgākā bija Evita Bole no Siguldas, uzspiežot 30 kg smago svara stieni 50 reizes. Vita Matjaša no Siguldas ierindojās ceturtajā vietā savā svaru kategorijā.

Starp jauniešiem Siguldietim Leonardam Zaltānam pirmā vieta svaru kategorijā līdz 83.kg, 68 kg smago svara stieni pievarēja 17 reizes. Vēl Siguldas komandu jauniešu konkurencē pārstāvēja Vadims Sabaņins, kuram trešā vieta. Bruno Lorencam un Eduardam Ričardam Šķesterim ceturtā vieta savās svaru kategorijās.

Junioru vecuma grupā līdz 23 gadiem Edgaram Jurkānam no komandas Spēka Pasaule izdevās 62 kg smago svara stieni uzspiest 31 reizes un iegūt pirmo vietu absolūtajā vērtējumā. Savukārt Siguldas sporta kluba „Panatta Fitness” sportists Emīls Ločmelis kļuva par otro izturīgāko jaunieti savā svaru kategorijā, svaru stieni paceļot 23 reizes. Siguldietim Nilam Teterovskim otrā vieta svaru kategorijā virs 93.kg, paceļot 17 reizes 113 kg smagu svaru stieni.

Vēl spēka izturības pārbaudē sacensībās piedalījās un Siguldas „Panatta Fitness” komandu pārstāvēja Sergejs Saveļjevs, Kaspars Zviedrāns, Mārtīņš Sils, Sergejs Hromišins, Jevgēnijs Gecko, Arnolds Brālēns, Guntis Zvejnieks, Aigars Liziņš un Agris Lelis.

Siguldas Kausu svaru stieņa spiešanā guļus uz reižu skaitu organizēja Siguldas „Panatta Fitness” sporta klubs sadarbībā ar Latvijas Pauerliftinga federāciju. Liels paldies visiem sacensību atbalstītājiem – Siguldas novada pašvaldībai, „Gros auto” rezerves daļu veikalam, AS „Siguldas Būvmeistars”, AS „Cēsu Alus”, Siguldas Boulings un SIA „Siguldas Maiznieks”.

Informāciju sagatavoja:
treneris Agris Lelis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi