×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-11-15
Siguldiešiem labi panākumi šahā

Vangažos 14.novembrī notika divas šaha sacensības – Inčukalna novada atklātais čempionāts ātrajā šahā un jauniešu turnīrs “Vangaži 2015”.

Jauniešu turnīrā piedalījās arī četri Siguldas Valsts ģimnāzijas un trīs Laurenču sākumskolas audzēkņi. Pirmo vietu 11 dalībnieku konkurencē ieguva treneres Sandras Harlinskas audzēknis, Siguldas Valsts ģimnāzijas 11. klases skolnieks Māris Miglinieks (6 punkti no 7 iespējamajiem), bet trešajā vietā ierindojās skolotāja Gunāra Kanberga audzēknis, Laurenču sākumskolas 5. klases skolnieks Renārs Vanags (5punkti).

Inčukalna atklātajā čempionātā piedalījās 76 šahisti no Latvijas, Igaunijas un Krievijas. Pirmo un otro vietu ieguva starptautiskie meistari Vladimirs Svešņikovs (Rīga, 6 punkti no 7 iespējamajiem) un Rolands Bērziņš (Ropaži, 6 punkti), bet augsto trešo vietu ieņēma Siguldā dzīvojošais nacionālais meistars Deniss Nikolajevs (5,5 punkti). Pārējie siguldieši nospēlēja savu spēju līmenī: Ivars Jēkabsons ieguva 23. vietu (4 punkti), Visvaldis Gercāns 29. vietu (4 punkti), Jānis Birģelis 37. vietu (3,5 punkti), Jānis Vītiņš 49. vietu (3 punkti), Aivars Bautris 67. vietu (2 punkti) un Boriss Muškejs 73. vietu (1.5 punkti). Meistarkandidāte Sandra Harlinska ieguva trešo vietu dāmu konkurencē (2,5 punkti).

Nākamās sacensības, kurās plāno piedalīties Siguldas novada šahisti, ir Mālpils novada domes kausa izcīņa ātrajā šahā, kas notiks 12.decembrī.

 

Visvaldis Gercāns
šaha meistarkandidāts


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi