×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-12-23
Pašvaldības atbalsts 2016.gada festivāliem Siguldā

Rudenī Siguldas novada Kultūras pārvalde izsludināja pieteikšanos projektu konkursam līdzfinansējuma saņemšanai festivālu organizēšanai Siguldas novadā 2016.gadā. Atbilstoši konkursa nolikumam, no pieteiktajiem septiņiem festivāliem pašvaldības līdzfinansējumu saņems:





 

  • „Skaņas un garšas festivāls 2016”, ko organizē biedrība „Primavera Sound”. Plānots, ka festivāls 13.augustā norisināsies Siguldas Jaunās pils dārzā. Festivāls piedāvās Latvijas un ārvalstu mūziķu programmas uz divām skatuvēm un šefpavāru sagatavotas slow food gourmet delikateses.
  • Nodibinājuma „Mūzikas un mākslas atbalsta fonds” organizētais introvertās mākslas festivāls „AD Lucem”. Festivāls no 13. līdz 28.augustam norisināsies koncertzālē „Baltais flīģelis” un piedāvās augstvērtīgus koncertus, kultūrizglītojošus pasākumus un inovatīvas radošās laboratorijas. Festivāla moto: būt laikmetīgam, saglabājot universālās vērtības. Noslēguma nakts koncertā ikvienam būs iespēja baudīt Lielbritānijas mūziķa Metjū Bārlija (akustiskais un elektriskais čells, elektronika) „Nakts meditāciju”. Koncerts notiks no saulrieta līdz saullēktam.
  • Nodibinājuma „Māras loks” organizētās Vasaras saulgriežu svinības, kas jau 10.reizi notiks Turaidas muzejrezervātā. 21.jūnijā, no septiņiem vakarā līdz nākamās dienas rītam, tiks izdzīvoti seni vasaras saulgriežu riti kopā ar folkloras kopām no visas Latvijas, pirts zintniekiem un „Rīgas danču klubu”.
  • VII Blūza svētki Siguldā, ko organizē Latvijas blūza atbalsta biedrība. Festivāls 6.augustā notiks Livonijas ordeņa Siguldas pilī. Dalībnieku vidū būs daudzas ārvalstu un vietējās blūza zvaigznes.
  • Starptautiskie Siguldas Opermūzikas svētki, ko organizē biedrība „Siguldas opermūzikas svētki”. Tie no 29. līdz 31.jūlijam notiks Livonijas ordeņa Siguldas pils estrādē, Jaunās pils dārzā un Siguldas luterāņu baznīcā. Opermūzikas svētki Siguldā norisinās jau no 1993.gada.

Pašvaldības līdzfinansējums pasākuma norisei ir līdz 50% apmērā no projekta kopējiem izdevumiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi