×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-12-28
Gadu mijas pasākumi Siguldas novadā; informācija par satiksmes ierobežojumiem Svētku laukuma apkārtnē

Siguldas novada pašvaldība aicina novada iedzīvotājus un viesus uz kopīgu Jaunā 2016.gada sagaidīšanu Svētku laukumā 31.decembrī plkst.23.00.
Vakara gaitā pasākuma apmeklētājus sagaida svētku uzruna no Siguldas novada Domes priekšsēdētāja Uģa Mitrevica, 2015.gada notikumu kaleidoskops fotogrāfijās, saldā Jaungada kūka un karstvīns no kafejnīcas „Mr.Biskvīts”, raibu raibie uguns raksti debesīs no „International Fireworks Design” un ziemīgi trakulīga ballīte kopā DJ Raivi.

Savukārt Mores pagasta Tautas namā gadu mijas pusnaktī sāksies Jaungada nakts balle „Un sākas viss no gala...”, kurā muzicēs jautrais Bocmanis Andža un DJ Guncha. Ieejas maksa – 2 eiro.

Atgādinām, ka Siguldas novada saistošie noteikumi nosaka, ka sabiedriskās vietās aizliegts lietot pirotehniskās ierīces, izņemot ar Siguldas novada Domi saskaņotos gadījumos un speciāli tam norādītās vietās, tādēļ, rūpējoties par gadu mijas pasākuma apmeklētājiem, aizliegta nesaskaņota pirotehnikas izmantošana.

Uzmanību, satiksmes ierobežojumi! Gadu mijas pasākuma apmeklētāju drošībai, no 2015.gada 31.decembra plkst.23.00 līdz 2016.gada 1.janvāra plkst.1.00 tiks slēgta satiksme Leona Paegles ielā krustojumā ar Lāčplēša ielu virzienā uz Svētku laukumu un Cēsu ielā krustojumā ar Lāčplēša ielu virzienā uz Svētku laukumu. Iedzīvotāji, apmeklējot gadu mijas pasākumu Svētku laukumā, tiek aicināti ierasties laicīgi, transportlīdzekļus novietojot pilsētas autostāvlaukumos vai citās vietās saskaņā ar Ceļu satiksmes noteikumiem.
 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi