×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-25
Šonedēļ Siguldas novadā – Latvijas čempionāts kamaniņu sportā, Robotu Kauss, koncerti un lāpstu šļūkšana

Piektdien, 26.februārī:

Plkst.16.00 Latvijas čempionāta kamaniņu sportā treniņbraucieni. Oficiālie treniņbraucieni un sacensību izloze, lai sagatavotos čempionāta galvenajai dienai sestdien un cīņai par pirmajām vietām.

Plkst.17.00 III Latvijas mūzikas skolotāju festivāla koncerts Siguldas Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”. Festivāla idejas pirmsākumi meklējami 2000.gadā, kad notika pirmais starptautiskais Baltijas valstu skolotāju festivāls, kurā piedalījās mūzikas skolotāji arī no Lietuvas un Polijas. Pēc sešu gadu pārtraukuma festivāls atsākās kā Latvijas mūzikas skolotāju festivāls.

Plkst.19.00 „AUDI SKI BOX” kausa izcīņas kalnu slēpošanā ceturtais posms Kaķīškalnā.

Sestdien, 27.februārī:

Plkst.9.00 Latvijas čempionāts kamaniņu sportā.

Plkst.9.00 Starptautiskais FIS Baltijas kauss 2016 kalnu slēpošanā Kaķīškalnā.

Plkst.10.00 8.staptautiskais Džudo turnīrs „Sigulda 2016” Siguldas 1.pamatskolā. Starptautiskā džudo turnīra bērniem un jauniešiem laikā tiks noskaidroti labākie sportisti un trīs labākās komandas kopvērtējumā.

Plkst.12.00 Latvijas Lego Robotikas pulciņu sacensības „Siguldas Robotu Kauss 2016” Siguldas pilsētas vidusskolas zālē. Šā gada sacensības būs viens no lielākajiem robotikas entuziastu un jauniešu tehniskās jaunrades interešu klubu notikumiem Latvijā. Sacensībās trīs vecuma grupās tiksies robotu būvētāji gan „Lego” robotu kategorijās, gan elektronisko robotu sacensībās. Tāpat plānota elektronikas pulciņu darbu izstāde.


Plkst.18.00 „Showel Race” lāpstu šļūkšanas sacensību sestais posms vīriem, dāmām un divniekiem Bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”. Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc pieteikuma anketa jāaizpilda un sava dalība jāapstiprina laikus. Visi tie, kuri nokavēs reģistrāciju, pie starta netiks pielaisti.

Plkst.18.00 Sitaminstrumentu kvarteta „Perpetuum Ritmico” koncertprogramma „Vasks un uguns” koncertzālē „Baltais flīģelis”. Koncertprogramma iecerēta kā nepārtraukts priekšnesums stundas garumā. Priekšnesums sākas ar uguns spēli un tam sekos Latvijā sen neatskaņotais Pētera Vaska koncerts timpāniem un sitaminstrumentiem.

Plkst.19.00 Danču vakars Siguldas pagasta Kultūras namā. Aicināti visi interesenti gan ar, gan bez priekšzināšanām visos vecumos.

Svētdien, 28.februārī:

Plkst.9.00 Starptautiskais FIS Baltijas kauss 2016 kalnu slēpošanā Kaķīškalnā.

Plkst.10.00 8.staptautiskais Džudo turnīrs „Sigulda 2016” Siguldas 1.pamatskolā. Starptautiskā džudo turnīra bērniem un jauniešiem laikā tiks noskaidroti labākie sportisti un trīs labākās komandas kopvērtējumā.

Plkst.17.00 Ineses Ērmanes koncerts „Nāc blakus man” koncertzālē „Baltais flīģelis”. Turpinot tradīciju, „Baltais Flīģelis” šogad piedzīvos Ineses Ērmanes pirmā solo albuma „Nāc blakus man” prezentācijas koncertu un paša diska izdošanas svētkus. Koncerta īpašie viesi – Andris Ērglis un Normunds Rutulis.

Izstādes:

  • Foto izstāde „Ziemas motīvi...” Allažu pagasta bibliotēkā;
  • Novadpētniecības izstāžu cikla „Izzini valsts un novada nozīmes vēstures un arhitektūras pieminekļu stāstus Siguldā” izstāde „Villas Zaļās stāsts” Siguldas novada bibliotēkas lasītavā;
  • Izstāde „Kaupo noslēpumu minot – rakstniekam, aktierim, režisoram Ārijam Geikinam – 80” Siguldas novada bibliotēkas abonementā;
  • Izstāde „Ar dzimtenes gruzdi sirdī un darbos – rakstniekam Gunaram Janovskim – 100” Siguldas novada bibliotēkas abonementā;
  • Keramikas studijas „Māl-pils” un tautas lietišķās mākslas studijas „Urga” keramikas un tekstiliju izstāde „Zemes spēks un zemes maigums” Siguldas pagasta Kultūras namā;
  • Rakstniecības un mūzikas muzeja ceļojošā izstāde „Sadzejotā valsts”. Būtiskākie motīvi Latvijas nacionālajā literatūrā Siguldas novada bibliotēkas izstāžu telpā;
  • Rolanda Grosa gleznu izstāde Siguldas Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”;
  • Lietuvas un Igaunijas Neatkarības dienām veltīta literārā izstāde „Populārākās lietuviešu un igauņu autoru bērnu grāmatas” Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā;
  • Bērnu radošo darbu izstāde „Sveču diena” Allažu pagasta bibliotēkā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi