×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-04-19
Grupa “The Sound Poets” izsludina vienīgo šīs vasaras koncertu Siguldas pilsdrupās

Grupa “The Sound Poets”, kuras albums “Pulsē” Mūzikas ierakstu gada balvas ceremonijā “Zelta Mikrofons” atzīts par “Gada albumu” un “Labāko popmūzikas albumu”, savu vienīgo koncertu šovasar sniegs 27. augustā Siguldas pilsdrupās.  

Grupas  dalībnieki, kuri izvēlējušies sniegt tikai vienu koncertu šovasar, uzsver: “Mēs gribam koncentrēt visu savu uzmanību un spēkus vienam koncertam vasarā, padarot to par Notikumu ar lielo burtu gan sev, gan mūsu klausītājiem.” Siguldas pilsdrupas kā koncerta norises vieta nav nejauša izvēle - tā būs “The Sound Poets” atgriešanās maģiskajā Siguldas pils pakājē. Turpina grupas solists Jānis Aišpurs: “Es esmu priecīgs par iespēju atgriezties Siguldā.  Koncertā pirms diviem gadiem man patika viss – lokācija, cilvēki, atmosfēra un draudzība ar Siguldas saimniekiem - līdz ar to vēlme atgriezties tieši Siguldā ar jaunām dziesmām, jauniem stāstiem un jaunām emocijām mums šķiet pašsaprotama.”

Biļetes uz koncertu no 20.aprīļa pieejamas "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās.  Pirmās trīs dienas, līdz 22.aprīlim, biļešu cena būs 15 eiro, ar Siguldas ID kartēm - 12 euro. No 23.aprīļa biļešu cena – 18 eiro, ar Siguldas ID kartēm – 15 eiro.  Pieejami īpaši biļešu komplekti ģimenēm ar bērniem. Tuvojoties koncerta norises datumam, biļešu cenas palielināsies.

Līdz 4.maijam īpaša akcija visiem skolvadības sistēmas E-klase lietotājiem - iegādājoties biļeti, sekojot reklāmas banerim E-klase vietnē, iespējams laimēt īpašu “The Sound Poets” koncertu savā skolā.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi