×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-07-14
Mākslinieka Voldemāra Gudovska izstāde „Līdz bezgalībai....”

Siguldas novada Kultūras centrā līdz 15.augustam apskatāma mākslinieka Voldemāra Gudovska akvareļu darbu izstāde „Līdz bezgalībai.....”.

Voldemārs Gudovskis (1928) jeb Gudiņš, kā viņu pazīst siguldieši, kopš 1931.gada ir siguldietis, kurš savu radošo mūžu veltījis pilsētai. Blakus radošajam darbam mākslinieks ilgus gadus ar apskaužamu enerģiju nesavtīgi veicis Siguldas pilsētas galvenā mākslinieka pienākumus, veidojis skatuves ietērpu neskaitāmām Siguldas Tautas teātra izrādēm, daudzus gadus organizējis Mākslas dienas, palīdzējis veidot ekspozīcijas un izstādes Turaidas muzejrezervātā, mācījis zīmēšanu Krimuldas un Inčukalna skolās, vadījis pieaugušo glezniecības studiju. Kopš 1981.gada – Latvijas Mākslinieku savienības biedrs.

2013.gadā Voldemārs Gudovskis saņēmis augstāko Siguldas novada apbalvojumu „Goda novadnieks” par mūža ieguldījumu mākslas un kultūras procesu attīstībā Siguldas novadā un nozīmīgu kultūras zīmju ierakstīšanu novada vēsturē.

Mākslinieka iemīļotākais žanrs ir ainava. Gleznotas arī klusās dabas un portreti.

„Gudovska filozofija nemeklē sarežģītus simbolus, bet vienkārši un ar sirds siltumu nāk pie skatītāja un sasilda to ar dzimtās zemes mīlestību. Mīlestība, vienkāršība un patiesība ir Gudovska mākslas kredo” – tā kolēģi raksturojis siguldietis, grafiķis Zigurds Zuze.

Voldemāra Gudovska izstāde „Līdz bezgalībai.....” apskatāma Siguldas novada Kultūras centrā darba dienās no plkst.10.00 līdz 19.00 un sestdienās no plkst.12.00 līdz 15.00.

Ieeja – bez maksas.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi