×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-11-03
Noslēdzies iepirkums par Zinātnes ielas pārbūvi
Oktobra sākumā noslēdzās iepirkuma procedūra par Zinātnes ielas posma no autoceļa A2 līdz autoceļam P8 pārbūvi. Ielas pārbūves izmaksas pārsniegs 630 tūkstošus eiro un vērienīgos rekonstrukcijas darbus veiks SIA „​​8 CBR”.
 
Zinātnes ielas rekonstrukcijas laikā tiks veikta ceļa seguma pārbūve, ūdensvada rekonstrukcija, ūdens atvades, piemēram, kanalizācijas, risinājumi, apgaismotas gājēju ietves izbūve no Helmaņa ielas līdz darbnīcām, kas līdz Mālpils šosejai – autoceļam P8 turpināsies kā atdalīta josla gājējiem, satiksmes organizācijas uzlabojumi un autobusu pieturvietu rekonstrukcija.
 
Zinātnes ielas pārbūve ir nozīmīgs projekts Siguldas novada infrastruktūras sakārtošanai. Daļu ielas rekonstrukcijas izmaksu segs Eiropas Savienības struktūrfondi, tādēļ iepirkums par ielas rekonstrukciju, lai arī pašvaldībai būvprojekts bija sagatavots jau 2015.gadā, netika uzsākts ātrāk – to varēja izsludināt tikai pēc Ministru kabineta noteikumu par Eiropas Savienības fondu finansējuma pieejamību izsludināšanas.
 
Siguldas novada pašvaldība līgumu ar iepirkuma uzvarētāju plāno noslēgt novembra sākumā, kad būs beidzies pārsūdzību iesniegšanas termiņš. Pēc līguma noslēgšanas uzņēmējs Zinātnes ielas pārbūvi varēs uzsākt, tiklīdz tiks sakārtota visa nepieciešamā būvniecības dokumentācija.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi