×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-11-07
Siguldietei uzvara Baltijas kausā slalomā

Latvijas izlases kalnu slēpotāji un pasaules rangā slalomā simtniekā esošie siguldiete Lelde Gasūna un mārupietis Kristaps Zvejnieks izcīnījuši uzvaras FIS ENL kategorijas sacensībās slalomā Baltijas kausa pirmajā posmā, ko Lietuvā, Druskininkos esošajā slēgtajā kalnu slēpošanas hallē „Snow arena” rīkoja Latvijas Slēpošanas federācija.

Lelde Gasūna palika nepārspēta 27 dalībnieču vidū sievietēm, apsteidzot otru labāko kalnu slēpotāju Agnesi Āboltiņu par 0,15 sekundēm. Savukārt Kristaps Zvejnieks bija ātrākais 51 dalībnieka konkurencē vīriešiem, trīs braucienu summā pārspējot par 0,52 sekundēm otro vietu dalošos Juriju Daņiločkinu no Baltkrievijas un Ksandreu Verkamenu no Beļģijas.

Prestižo kalnu slēpošanas sacensību Baltijas kauss pirmajā posmā, kas norisinās devīto gadu, FIS ENL kategorijā startēja 78 dalībnieki no 15 valstīm – Baltijas, Itālijas, Čehijas, Slovākijas, Luksemburgas, Beļģijas, Grieķijas, Ukrainas un Rumānijas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi