×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-11-24
Šonedēļ Siguldas novadā – adventes koncerts, ekstrēmas sacensības Bobsleja un kamaniņu trasē un citi pasākumi

Piektdien, 25.novembrī

Plkst.14.00 Grafikas darbu konkursa „Siguldas līnija” darbu izstādes atklāšana Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”. Izstādē apskatāmi darbi no Mākslu skolas „Baltais Flīģelis”, Latvijas Nacionālā Kultūras centra un Latvijas Mākslas akadēmijas Grafikas katedras organizētā bērnu un jauniešu vizuālās mākslas konkursa grafikā „Siguldas līnija”. Šīgada tēma – „Mana grāmata”. Ieeja – bez maksas.

Plkst.19.00 Siguldas Absolventu orķestra koncerts „Aivaram Krūmiņam – 75” koncertzālē „Baltais Flīģelis”. Koncertā skanēs latviešu komponista un aranžētāja, viena no Latvijas pūtēju mūzikas stūrakmeņiem, trompetista Aivara Krūmiņa skaņdarbi un aranžijas pūtēju orķestrim. Koncerta īpašie viesi – Aivars Krūmiņš un jauniešu pūtēju orķestris „Sudrabskaņa”. Ieeja – bez maksas.

Sestdien, 26.novembrī

Plkst.11.00 Latvijas čempionāts klasiskajā spēka trīscīņā bez ekipējuma Siguldas 1.pamatskolā. Latvijas čempionāts notiks trīs disciplīnās – pietupienā ar svaru stieni uz pleciem, svaru stieņa spiešanā guļus un svaru stieņa vilkmē no zemes. Siguldas Pauerliftinga biedrība arī šogad sola spraigas un jaudīgas sacensības cīņā par jauniem rekordiem. Ieeja skatītājiem – bez maksas.

Plkst.18.00 „Optibet Ice on Fire” un „ShowelRace” sacensības slidošanā un šļūkšanā ar lāpstām lejup pa Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasi. Šī ir otrā sezona, kad uz Siguldas ledus sacentīsies Eiropas spēcīgākie „Crashed Ice” sacensību dalībnieki, hokejisti un slidotgribētāji, lai savā starpā sadalītu Eiropas čempionāta medaļas. Sacensībās var piedalīties no 18 gadu vecuma. Ieeja skatītājiem – bez maksas.

Svētdien, 27.novembrī

Plkst.12.30 Pirmās adventes koncerts „Gaismas tuvošanās” Siguldas evaņģēliski luteriskajā baznīcā – piedalās Siguldas Jauniešu kamerorķestris, Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” kora un stīgu instrumentu spēles audzēkņi. Ieeja – bez maksas.

Izstādes

  • Izstāde „Ceļā uz Latvijas valsti” Turaidas muzejrezervātā.
  • Vijas Vāveres fotoizstāde „Radības mums līdzās” Allažu pagasta bibliotēkā.
  • Literatūras izstāde „Rakstniecei Dainai Avotiņai – 90” Jūdažu bibliotēkā.
  • Izstāde „Mīlestība ir koks ar daudziem zariem”. Rakstniecei Dainai Avotiņai – 90. Siguldas novada bibliotēkas abonementā.
  • Izstāde „Māksla dzīvo pāri savam laikam”. Tēlniekam Teodoram Zaļkalnam – 140. Siguldas novada bibliotēkas abonementā.
  • Zandas Pučes izstāde „Medības” Dabas aizsardzības pārvaldes administrācijas ēkā.
  • Fotoizstāde „Teiksmainā Norvēģija” Siguldas novada bibliotēkas izstāžu telpā.
  • Mākslas nodaļas audzēkņu Latvijas valsts svētkiem veltīto plakātu izstāde Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”.
  • Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienai veltīta izstāde „Ar saknēm savā zemē” Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā.
  • Tematiskā izstāde „Teodors Zaļkalns un Sigulda” Siguldas novada bibliotēkas lasītavā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi