×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-01-18
Aprit gads, kopš atklāta bērnudārza „Pasaciņa” filiāle; šogad filiāli paplašinās

Trešdien, 18.janvārī, apritējis gads, kopš atklāta bērnudārza „Pasaciņa” filiāle, kurā mācās turpat 100 mazie novadnieki. Pateicoties izveidotajai filiālei, pēdējo gadu laikā Siguldā papildu radītas 400 vietas bērnudārzos. Šogad ieplānota ēkas Skolas ielā 3 vēl viena tornīša pārbūve „​​Pasaciņas” vajadzībām, tādējādi nodrošinot vietu bērnudārzā vēl 40 mazajiem novadniekiem.

Pēdējos gados ir būtiski pieaugusi bērnu dzimstība – 2016.gadā Siguldas novadā reģistrēti 266 jaundzimušie, kuru pirmā deklarētā dzīvesvieta ir Siguldas novads, apliecinot to, ka pieprasījums pēc pirmsskolas un sākumskolas infrastruktūras augs. Tādēļ tiek strādāts pie tā, lai bērnudārzos būtu pietiekams vietu skaits, dodot mazajiem novadniekiem iespēju mācīties pašvaldības bērnudārzā. Šī gada sākumā ieplānots veikt bērnudārza „​Pasaciņa” filiāles paplašināšanu, tādējādi izveidojot vēl divas grupas, kurās varēs uzņemt 40 bērnus.

Jau ziņots, ka 2015.gada beigās Skolas ielā 3, kur atrodas Siguldas novada bibliotēka un Siguldas novada Jaunrades centrs, tika uzsākti remontdarbi, lai izveidotu četras telpu grupas, kas katra sastāv no garderobes, divām nodarbību telpām bērniem vecumā no pusotra gada līdz sešu gadu vecumam, sanitāri tehniskās telpas un nepieciešamajām priekštelpām un gaiteņiem. Pirmajā stāvā izvietotajām nodarbību telpām ir nodrošinātas atsevišķas ieejas, savukārt uz otro stāvu var nokļūt, izmantojot kāpņu telpu ar atsevišķu ieeju. Pašvaldības investīcija bērnudārza filiāles izveidē ir ap 170 tūkstošiem eiro. Saskaņā ar iepirkumu procedūras rezultātiem, pārbūves darbus veica SIA „​Wood Constructions” un to izmaksas ir 100 682,41 eiro. Telpu iekārtošanai – mēbelēm, rotaļlietām un ēdināšanas nodrošināšanai nepieciešamajiem priekšmetiem – izlietoti vairāk nekā 68 000 eiro.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi