×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-01-26
Konkurss Siguldas novada skolu 6.klasēm „Sigulda aizrauj!”

​25.janvārī Siguldas Valsts ģimnāzijā norisinājās Siguldas novada vispārizglītojošo skolu 6.klašu komandu konkurss „Sigulda aizrauj!”. Savas zināšanas par Siguldu apliecināja astoņas komandas – pa trīs komandām no Siguldas pilsētas vidusskolas un Siguldas 1.pamatskolas, kā arī pa vienai komandai no Laurenču sākumskolas un Allažu pamatskolas.

Konkursā skolēni atbildēja uz jautājumiem par Siguldas novada vēsturi, dabas objektiem un atpazina siguldiešus, kuri ir pazīstami jau visā Latvijā. Skolēni pildīja testu par Siguldas sadraudzības pilsētām, kā arī veica radošu uzdevumu, izveidojot nākotnes naudu – Siguldas monētu.

Pirmo vietu ieguva Siguldas pilsētas vidusskolas 6.c klases komanda „Prātvēderi”, kuru sagatavoja T.Arhipova. Otro vietu izcīnīja divas Siguldas pilsētas vidusskolas komandas – „Ekstrēmie siguldieši” (sagatavoja I.Kukuļs) un 6.a klases komanda „Siguldas pelmeņi” (sagatavoja L.Šekstella). Trešo vietu sadalīja Laurenču sākumskolas komanda „Segevolde” (sagatavoja V.Čeičeniece) un Allažu pamatskolas „Avotiņi”, kuru sagatavoja A.Jurgelāne. Atzinības ieguva Siguldas 1.pamatskolas 6.a, 6.b un 6.c klases komandas.

Sesto klašu skolēni parādīja labas zināšanas, erudīciju un komandas lieliski prata sadarboties, veicot radošo uzdevumu. Pateicamies skolotājām, kuras ieguldīja lielu darbu un labi sagatavoja savas komandas!

Informāciju sagatavoja:
Sabiedrisko zinātņu metodiskās apvienības vadītāja
A.Ūdre


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi