×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-01-26
Šonedēļ Siguldas novadā – Eiropas Gastronomijas reģiona atklāšana, Pasaules junioru čempionāts skeletonā

Piektdien, 27.janvārī

Plkst.11.00 Skolēnu ziemas čempionāta „S! – Fischer 2017” otrais posms un Siguldas novada skolu čempionāts distanču slēpošanā Fischer Slēpošanas centrā.

Sestdien, 28.janvārī

Plkst.8.00 Latvijas kauss kalnu slēpošanā Siguldas pilsētas trasē. Kalnu slēpošanā aicināti sacensties pieaugušie un jaunieši no 12 gadu vecuma. Sacensību starta laiki, dalībnieku vecuma grupas, reģistrēšanās kārtība – šeit.

Plkst.10.00 Starptautiskās Bobsleja un skeletona federācijas Pasaules junioru čempionāts skeletonā Bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”. Sacensībās piedalīsies vairāk nekā 50 pasaules labākie jaunās paaudzes sportisti no 20 valstīm. Latviju sacensībās pārstāvēs Ivo Šteinbergs, Krists Netlaus, Kristaps Zeila, Dārta Zunte un Endija Tērauda. Pasākuma vietā būs pieejama karsto ēdienu un dzērienu bufete. Visas dienas garumā skatītājus izklaidēs DJ. Sacensības starta un finiša zonās būs iespējams vērot uz lielā ekrāna. Ieeja pasākumā – bez maksas.

Plkst.12.00 Eiropas Gastronomijas reģiona atklāšanas pasākums „Ziemas garšu svinēšana” Livonijas ordeņa Siguldas pilī. Pasākuma laikā no plkst.12.00 līdz 16.00 apmeklētāji aicināti izbaudīt Rīgas–Gaujas reģiona šefpavāru uz uguns gatavotos ēdienus. Ēdienu cenas – no 3 līdz 5 eiro, norēķini skaidrā naudā. Par autentisku mūzikas sajūtu gādās izcilas latviešu grupas – no plkst.12.05 līdz plkst.13.45 uzstāsies „Iļģi”, savukārt no plkst.14.00 līdz 16.00 pasākumu pieskandinās „Auļi”. Ieeja – bez maksas.

28.janvārī plānotais grupas „Big Al&The Jockers” koncerts koncertzālē „Baltais Flīģelis” pārcelts uz 4.februāri plkst.19.00. Iegādātās biļetes būs derīgas 4.februāra koncertā. Naudu par neizmantotajām biļetēm ir iespējams atgūt, nododot biļetes Siguldas novada Kultūras centra biļešu kasē un citās „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās vai rakstot uz e-pastu info@bilesuparadize.lv. Koncertzāle „Baltais Flīģelis” atvainojas par sagādātajām neērtībām!

Svētdien, 29.janvārī

Plkst.8.00 Latvijas kauss kalnu slēpošanā Siguldas pilsētas trasēsacensību otrā diena.

Izstādes

  • Mākslas nodaļas Mini studijas audzēkņu darbu izstāde „Mana ziema” Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”.
  • Latvijas mākslu skolu grafikas konkursa dalībnieku darbu izstāde „Siguldas līnija” Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”.
  • Literatūras izstāde „Skrējiens bezgalībā”. Rakstniekam Egilam Lukjanskim – 80. Jūdažu bibliotēkā.
  • Izstāde „Lata romāna karalis”. Rakstniekam Egilam Lukjanskim – 80. Siguldas novada bibliotēkas abonementā.
  • Izstāde „Renesanses mēroga personība”. Itāliešu rakstniekam, filozofam Umberto Eko – 85. Siguldas novada bibliotēkas abonementā.
  • Izstāde „Manas zemes zelta stīgas” ciklā „Dzīvesstāstu grāmatas” Siguldas novada bibliotēkas abonementā.
  • Novadpētniecības izstāde „Dainis Dukurs – inženieris un skeletona aizsācējs Latvijā” Siguldas novada bibliotēkas lasītavā.
  • Tematiska izstāde „Mākslinieces Unas Leitānes ilustrētās bērnu grāmatas” ciklā „Iepazīsim latviešu bērnu grāmatu ilustrāciju meistarus” Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi