×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2008-11-21
Šovakar Siguldas pilsētas kultūras namā notiek koncerts „Deja Latvijai”

Šovakar plkst.19.00, Siguldas pilsētas kultūras namā notiks koncerts „Deja Latvijai”. Koncertā uzstāsies Siguldas Valsts ģimnāzijas deju kolektīvs „Vizbulīte”, kā arī viesosies un ar dejām priecēs Kuldīgas kultūras centra tautas deju ansambļi „Venta” un „Ventas studija”, Mālpils kultūras nama tautas deju ansamblis „Māra”, Mālpils profesionālas vidusskolas deju kolektīvs, Cēsu kultūras centra tautas deju ansamblis „Randiņš”, kā arī Salaspils kultūras nama „Rīgava” deju kolektīvs „Austriņš”.

Deju kolektīvu kopīgā sadejošana tiek veltīta Latvijas 90. dzimšanas dienai. Koncertā katrs deju kolektīvs skatītājus priecēs ar trīs savām iemīļotākajām tautas dejām, savukārt koncerta noslēguma daļā kopīgi tiks izpildītas dejas no Dziesmu un Deju svētku otrās programmas. 

Laipni aicināts ikviens dejas cienītājs uz koncertu Siguldas pilsētas kultūras namā. Biļetes var iegādāties pirms koncerta un to cena ir Ls 0.60. 

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi