×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-02-06
Darbu sācis Siguldas novada Pašvaldības policijas priekšnieks

Kopš 1.februāra darbu sācis Siguldas novada Pašvaldības policijas priekšnieks Andris Būce. A.Būce absolvējis Juridisko koledžu tiesību zinātnēs, iegūstot pirmā līmeņa augstāko izglītību ar kvalifikāciju jurista palīgs un šogad absolvēs Rīgas Stradiņa universitātes Juridisko fakultāti.

A.Būcem ir turpat 20 gadu pieredze, strādājot pašvaldības policijā – viņš bijis kārtībnieks Rīgas pašvaldības policijā, pēc tam vairāk nekā 10 gadus bijis gan vecākais inspektors, gan priekšnieka pienākumu izpildītājs Ikšķiles novada Pašvaldības policijā, bet pēdējos četrus gadus vadījis Saulkrastu Pašvaldības policijas Administratīvo nodaļu.

„Esmu ieguvis lielu darba pieredzi, kuru vēlos izmantot Siguldas novada pašvaldības policijā, lai uzlabotu sabiedrisko kārtību Siguldas novadā un radītu iedzīvotājiem un viesiem drošības sajūtu. Plānoju ieviest intensīvākas patruļas visā novada teritorijā, iegādāties pārvietojamās videonovērošanas kameras sabiedriskās kārtības uzlabošanai publiskās vietās, atjaunot regulārās informatīvās un izglītojošās tikšanās mācību iestādēs ar skolēniem, kā arī pilnveidot Pašvaldības policijas darbinieku materiāltehnisko nodrošinājumu, lai novadnieki justos droši,” par prioritātēm Siguldas novada Pašvaldības policijā stāsta Andris Būce.

Pašvaldības policijas uzdevumi ir garantēt sabiedrības drošību, novērst likumpārkāpumus, sniegt palīdzību un savas kompetences ietvaros izpildīt administratīvos sodus. Lai Siguldas novada iedzīvotāji jebkurā situācijā varētu ātri un ērti sazināties ar Pašvaldības policiju, darbojas diennakts tālrunis 26160288. Tāpat iespējams sazināties, rakstot uz e-pastu policija@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi