×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-02-09
Iespēja jauniešiem piedalīties projektā biznesa ideju attīstīšanai

No 8. līdz 10.martam Rīgas Ekonomikas augstskola (Stockholm School of Economics in Riga) sadarbībā ar Tallinas Universitāti un Kimenlakso Universitāti, projekta „Startup Passion” ietvaros, organizē 24 stundu sadarbības pasākumu (hackathon), kas šogad notiks Ikšķilē, viesu namā „Turbas".

„Startup Passion” ir starptautisks projekts, kurā aicināti piedalīties dalībnieki no Latvijas, Igaunijas un Somijas. Lai piedalītos, svarīgi ir divi faktori – vēlme kļūt par uzņēmēju un spēja komunicēt angļu valodā. Projekta laikā dalībniekiem tiek nodrošināta bezmaksas apmācība, uzturēšanās, ēdināšana un ceļa izmaksas.

Sadarbības pasākums ir projekta pirmais posms, kurā 24 stundu laikā dalībniekiem būs iespēja attīstīt savu biznesa ideju, atrast komandas biedrus vai pievienoties kāda cita dalībnieka idejas realizācijā. Pasākuma dienas kārtība – šeit

Projekta ietvaros visa gada garumā notiks vairāki apmācību posmi, kas noslēgsies gada beigās ar dalībnieku prezentācijām žūrijas un investoru priekšā. Pirmās vietas ieguvējs iegūs 5000 eiro savas idejas attīstīšanai. Pieteikties iespējams – šeit.

Papildu informācija sazinoties ar projekta asistenti Lieni Sandalāni, rakstot uz e-pasta adresi liene.sandalane@sseriga.edu vai zvanot uz tālruni 26397003.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi