×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-02-13
Projekta „Domā domas domē” jaunieši piedalīsies Ēnu dienā

​Siguldas novada jaunieši projekta „Domā domas domē” ietvaros piedalīsies Ēnu dienā, kuras laikā ēnos Siguldas novada pašvaldības darbiniekus, pašvaldības ēkā Pils ielā 16 no plkst.8.30 līdz 12.00.

Ēnu diena ir pasaulē atpazīstama skolēniem, kuri vēlas gūt ieskatu izvēlētajā profesijā, lai veiksmīgāk sagatavotos darba tirgus prasībām un izmantotu iespēju uzklausīt padomus no pieredzējušiem jomas pārstāvjiem.

Siguldas novada pašvaldība arī vēlas sagādāt jauniešiem šādu iespēju. Tāpēc 15.februārī uzņems jauniešus uz tikšanos ar deputātiem un pašvaldības speciālistiem, kuri tikšanās laikā pastāstīs sīkāk par sava darba ikdienu.

Siguldas novada jauniešu projekta „Domā domas domē” iesaistītajiem jauniešiem būs iespēja satikt atbildīgās personas, kuri viņiem palīdzēs realizēt projektus. Jauniešiem būs iespēja prezentēt savus projektus un iesaistīties pārrunās ar jomas pārstāvjiem, kā arī uzdot jautājumus par to, kas viņiem vēl ir nepieciešams un kur griezties, lai veiksmīgāk realizētu iecerēto projektu.

Projekta „Domā domas domē” organizatori vēlas aicināt jauniešus pieteikties braucienam uz Ventspili, Nīcu un Jūrmalu. Šis būs pieredzes brauciens pie jauniešiem no citām pašvaldībām, kas palīdzēs Siguldas novada jauniešiem gūt ieskatu, kas ir nepieciešams Jauniešu domesdibināšanai. Brauciens notiks no 18. līdz 19.martam. Pieteikties iespējams, sūtot pieteikumu uz e-pasta adresi projekts3d@gmail.com.

Projektu organizē Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” sadarbībā ar biedrību „Jaunatnes līderu koalīcija”. Projektu finansē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra Eiropas Savienības neformālās izglītības programmas „Erasmus+: Jaunatne darbībā” ietvaros.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi