×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-03
Aicina bez maksas apgūt un papildināt e-prasmes

Martā Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju jau astoto gadu organizē Eiropas E-prasmju nedēļu Latvijā. Tās laikā ikviens aicināts bez maksas apgūt elektronisko resursu lietošanas prasmes.

No 6. līdz 31.martam otrdienās, trešdienās un ceturtdienās plkst.11.00 Siguldas novada bibliotēkā notiks datorprasmju apmācība „E-prasmju mēnesis senioriem”.

Savukārt no 27.marta līdz 4.aprīlim plkst.11.00 Siguldas novada bibliotēka piedāvā nodarbības 7.–12.klašu skolēniem „E-pakalpojumi bibliotēkā”, kurās varēs iepazīt resursus, kas noderīgi informācijas meklēšanai mācību procesā, piemēram, bibliotēku digitālos resursus, „Lursoft” laikrakstu bibliotēku un datu bāzi „Letonika”. Pieteikties nodarbībām var, zvanot uz tālruni 67700865.

No 27. līdz 31.martam plkst.11.00 Siguldas pagasta Centra bibliotēka piedāvās apgūt jaunākos e-pakalpojumus un to mobilos risinājumus. Pieteikšanās, zvanot uz tālruni 67800954.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi