×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-24
„Astro`n`out” koncerti „Baltajā Flīģelī”

Sestdien, 1.aprīlī, koncertzālē „Baltais Flīģelis” ar diviem koncertiem viesosies grupa „Astro`n`out”. Biļetes uz koncertu plkst.18.00 tika izpirktas dažu dienu laikā, tāpēc grupa savas daiļrades cienītājiem piedāvā papildkoncertu plkst.15.00.

Gada sākumā grupa Astro’n’out” izlaida savu piekto studijas albumu „URDA”, kas, salīdzinot ar iepriekšējiem grupas albumiem, ir personiskāks un atklāj iekšējās pārdomas par pasaules kārtību, savu vietu tajā, laiku un vērtībām.

Muzikāli, sadarbībā ar producentu un albuma dziesmu līdzautoru DJ Rudd, grupa dažādo savu skanējumu un atsakās no kategorizēšanas konkrētā žanrā – elektroniskās un deju mūzikas ietekmes lauž rokmūziķu saknes, pludinoties ar indie – pop sintezatoru tembriem un „Ziedoniskām” sajūtām dziesmu tekstos.

Jaunajā koncertprogrammā grupa izspēlēs spilgtākās skaņu ainavas un galvenos „URDA” albuma jautājumus, vienlaikus radot kosmisku atmosfēru ar scenogrāfijas palīdzību, tomēr neaizmirstot arī savas iepriekšējo albumu pērles.

Biļetes cena – no 12 līdz 20 eiro. Biļetes pieejamas Biļešu servisa” tirdzniecības vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi