×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-04-10
Pilnveidos bērnu rotaļu laukumu infrastruktūru; aicina ziņot par nepieciešamajiem uzlabojumiem

Aprīlī Siguldas novada pašvaldība izsludinās iepirkumu par bērnu rotaļu laukumu infrastruktūras darbiem, lai jau līdz maija vidum paveiktu laukumu bojāto elementu demontāžas un jaunu elementu izbūves darbus. Iedzīvotāji aicināti ziņot par pamanītiem bojājumiem novada rotaļu laukumu elementos, kā arī iesūtīt ierosinājumus rotaļu laukumu infrastruktūras uzlabošanā un pilnveidē.

Iestājoties labvēlīgiem laika apstākļiem, Siguldas pilsētas bērnu laukumos tiks uzsākti bērnu laukumu bojāto elementu demontāžas un jaunu elementu izbūves darbi, kurus plānots paveikt līdz maija vidum. Laukumos tiks nomainītas bojātās un nedrošās iekārtas un veikts remonts vēl lietojamajiem spēļu elementiem.

Jēkaba laukumā tiks veikta rotaļu kompleksa, rotaļu vilcieniņa un šūpoļu – balansiera nomaiņa. Savukārt Raiņa parka bērnu laukumā tiks veikta vingrošanas iekārtas un rotaļu kompleksa nomaiņa. Mazo bērnu laukumā tiks nomainīta smilšu kaste un divi rotaļu kompleksi ar slīdkalniņu, bet lielajiem bērniem tiks izveidots vingrošanas rīku laukums. Pārējiem elementiem, kam konstatēti nebūtiski trūkumi, veiks iztrūkstošo elementu papildināšanu, iekārtu stabilizēšanu vai remontu. Šobrīd jau veikta trenažieru atjaunošana un trenažieru laukums Raiņa parkā atkal ir pieejams iedzīvotājiem. Tāpat darbs jau ieguldīts Raiņa parkā esošajās skeitparka rampās – novērsti tajās pagājušajā sezonā izveidojušies defekti, lai, iestājoties siltam laikam, sportisti un bērni varētu droši trenēties. Ņemot vērā jauniešu viedokli un vajadzības, uzstādīts arī viens jauns skeitrampas elements.

Iedzīvotāji aicināti iesaistīties bērnu rotaļu laukumu infrastruktūras uzlabošanas darbos, ziņojot par konstatētiem bojājumiem un defektiem, kā arī sniedzot ierosinājumus par nepieciešamo infrastruktūras pilnveidi, rakstot uz e-pastu dita.laure@sigulda.lv, vai zvanot uz tālruni 67800952.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi