×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-09
Saņemti nekustamā īpašuma nodokļa pirmie maksājumi

​Nekustamā īpašuma nodokļa maksājumi veido 8,5% no Siguldas novada pašvaldības budžeta. Pašvaldības nodokļu administratores informē, ka līdz 31.martam, kad bija pirmais nekustamā īpašuma nodokļa maksājuma termiņš, iedzīvotāji veikuši maksājumus 651 176,12 eiro apmērā.

Atgādinām, ka Siguldas novada pašvaldība vairākām iedzīvotāju grupām piemēro nekustamā īpašuma nodokļa atlaides 25–90% apmērā – tās var saņemt maznodrošinātās personas, daudzbērnu ģimenes, ģimenes, kurās dzīvo bērni ar invaliditāti, Černobiļas atomelektrostacijas avārijas seku likvidēšanas dalībnieki, kā arī īpašnieki, kuru zeme invadēta ar latvāņiem, ja tiek ierobežota to izplatība. Tāpat nekustamā īpašuma nodokļa atlaides var saņemt gadījumos, ja veikta jumta vai fasādes atjaunošana ēkām, kas iekļautas valsts un vietējās nozīmes aizsargājamo kultūras pieminekļu sarakstā, ja veikti daudzdzīvokļu dzīvojamo māju energoefektivitātes paaugstināšanas vai fasādes atjaunošanas darbi bez pašvaldības finansējuma. Nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojumi tiek piemēroti arī uzņēmējiem.

Iedzīvotājiem, kuru īpašumā, tiesiskā valdījumā, lietojumā vai nomā ir nekustamie īpašumi Siguldas novadā, nekustamā īpašuma nodokļa maksājums jāveic reizi ceturksnī – līdz 31.martam, 15.maijam, 15.augustam un 15.novembrim – vai veicot visu nodokļa apmaksu līdz 31.martam. Plašāka informācija par nekustamā īpašuma nodokļa maksājumiem pieejama Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3 pie nodokļu administratorēm vai zvanot uz tālruni 67895796.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi