×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-06-30
Siguldā notiks Topošo māmiņu labsajūtas diena

8.jūlijā plkst.10.00 Sevis izzināšanas un harmonizēšanas parkā Siguldā notiks pasākums Topošo māmiņu labsajūtas diena, kuru organizē Sokrāta tautskola sadarbībā ar biedrību „Spēkavieta”.

Topošajām māmiņām būs iespēja harmoniski un mierpilni gatavoties dzemdībām, veltīt nedalītu laiku sev un bērniņam, stiprināt šo saikni, uzzināt vairāk par to, kā sagatavoties dzemdībām, par ģimenes sistēmu, par pēcdzemdību filozofiju un noslēgumā spēka dziesmu dzemdībām un šūpuļdziesmu dziedāšana un šūpošanās rebozo lakatos.

Pasākuma programmā ir iepazīšanās ar Sevis izzināšanas un harmonizēšanas parku, gatavošanās dzemdībām praktiski un teorētiski, dzemdību plāna apskate, partnera atbalsts. Tiks apskatīti jautājumi par pirmā vai nākamā bērniņa ienākšanu ģimenē, pēcdzemdību filosofija Latvijā. Māmiņas tiks lutinātas rebozo lakatos un varēs ieklausīties kokles skaņās un mācīties šūpuļdziesmas bērniņam, kā arī spēka dziesmas dzemdībām.

Nodarbības vadīs biedrība „Spēkavieta” pārmaiņu konsultante un praktizējoša dūla apmācībā Linda Lielvārde un Kristīne Reikmane – dūla apmācībā un mācās Sokrāta tautskolas izglītības programmā „Domātājs”, kā arī Elvita Rudzāte – dzīves izpratnes skolotāja, grāmatu sērijas un garīgās prakses disku „Piedošanas mācība” autore un Sevis izzināšanas un harmonizēšanas parka attīstītāja.

Pieteikšanās un programma pieejama – šeit.

Informāciju sagatavoja:
Biedrības „Spēkavieta” pārstāve
Kristīne Reikmane


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi