×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-23
Sigulda papildina mobilo lietotni ar tūrisma sadaļu
Viedtālruņu lietotāju ērtībām Siguldas mobilajā lietotnē turpmāk būs pieejama arī tūrisma sadaļa, kurā apkopota informācija par tūrisma maršrutiem, apskates objektiem un nozares pakalpojumiem.
 
„Sigulda ir Latvijā trešais populārākais tūrisma galamērķis uzreiz aiz Rīgas un Jūrmalas, tādēļ, ņemot vērā tehnoloģiju attīstību un viedtālruņu lietotāju īpatsvaru, vēlamies mūsu viesiem un iedzīvotājiem palīdzēt orientēties plašajā novada tūrisma piedāvājumā. Mobilajā lietotnē ikviens var ērti noorientēties, nosakot savu atrašanās vietu interaktīvā kartē, izzināt novada apskates objektus, aktīvās atpūtas iespējas, amatnieku darbnīcas, apskatei atvērtās saimniecības, ka arī ērti sazināties ar naktsmītnēm un ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem,  saņemt informāciju par tuvākajiem tūrisma informācijas centriem vai bankomātiem. Tāpat mobilajā lietotnē ir pieejami vairāki Siguldas un apkaimes kājāmgājēju un velobraucēju maršruti,” lietotnes lietotāju plašo ieguvumu klāstu uzsver „Siguldas Attīstības aģentūras” direktore Laura Skrodele.
 
Kopš Siguldas mobilās lietotnes atklāšanas maijā to šobrīd lejupielādējuši jau vairāk nekā 2000 lietotāji un par vienu no populārākajām kļuvusi lietotnes ierosinājumu sadaļa, kurā iedzīvotāji un viesi ziņo pašvaldībai par novērotajiem trūkumiem, bojājumiem vai citām ķibelēm, ļaujot pašvaldībai operatīvi reaģēt uz ziņoto. Tāpat lietotnes lietotāji iecienījuši arī pasākumu kalendāru, kā arī īpašo piedāvājumu sadaļu – Siguldas novada uzņēmēju izdevīgos piedāvājumus gan apmeklētājiem, gan deklarētajiem novada iedzīvotājiem. 
 
Lai iepazītos ar mobilās lietotnes plašajām piedāvātajām iespējām, aicinām iedzīvotājus uz bezmaksas konsultācijām SIA „Latvijas Mobilais telefons” klientu apkalpošanas centrā Siguldā – tirdzniecības centrā „Šokolāde”, Strēlnieku iela 2.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi