×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-30
Noslēgušies Raiņa parka svētki

​Sestdien, 26.augustā, Raiņa parkā norisinājās aktīvam un veselīgam dzīvesveidam veltīts pasākums – Raiņa parka svētki. Paralēli Siguldas novada atvērtā tenisa turnīra, ielu basketbola un ekstrēmo sporta veidu sacensībām bija plašs klāsts citu aktivitāšu.

Siguldas novada atklātajā tenisa turnīrā labāko sniegumu parādīja Jānis Graudiņš, iegūstot turnīra pirmo vietu.

Jau trešo gadu norisinājās tradicionālās ielu basketbola sacensības „Koka bumba 2017”, kurās piedalījās 12 komandas. Šoreiz labākie bija Siguldas groza bumbas vecmeistari komanda „Arča" ar komandas kapteini Artūru Zuļģi.

Ekstrēmo sporta veidu sacensībās „Rampu kauss” braucēji sacentās divās disciplīnās: skerjriteņi un BMX freestyle, iesācēju un amatieru grupā. Iesācēju grupā piecu braucēju konkurencē labākie bija Gunārs Vicups (11 gadi), Raivis Naglis (12 gadi) un Emīls Goba (desmit gadi). Savukārt amatieru konkurencē starp desmit braucējiem labākie bija Krišjānis Dudarevs (14 gadi) un Regnars Krēsliņs (16 gadi). BMX freestyle disciplīnā stiprākie bija Ņikita Vinogradovs (15 gadi), Emīls Rengards (15 gadi) un Kristaps Cirītis (18 gadi).

„Čikāšanās čempionātā” sīva cīņa norisinājās starp Siguldas novada čikāšanās čempionu Krišu Lapiņu, Alenu Rosu un Kristapu Piparu.

Sakām paldies visiem pasākuma dalībniekiem, brīvprātīgajiem un atbalstītājiem – Siguldas novada pašvaldībai, aģentūrai „Zīle”, „Forest evensts”, „APAC Dronu skola”, „Transporta un sakaru institūts”, „Jauno fiziķu skola”, „Boards.lv”, „Siguldas tenisa korti”, „Kaiya”, „Rāmkalni”, „Eklers”, „Azaids”, „Tarzāns”, „Poligon–1”, Bobsleja un kamaniņu trasei „Sigulda”, „Siguldas saldējums”, „CoffeeLab”, „Dainas”, „Veloriba”, „Kino Lora”, „Tropu tauriņi”.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi