×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-09-11
Tēva dienas ieskandināšanas pasākums Siguldas pilsētas vidusskolā

8.septembrī Siguldas pilsētas vidusskolas skolēni un vecāki jautri un atraktīvi ieskandināja Tēva dienu. Šogad šī pasākuma moto bija „Kurš kuru?”, tāpēc tika veidotas gan skolēnu, gan tēvu (krusttēvu, vectēvu, onkuļu) komandas.

5.–6.klašu skolēniem un vecākiem bija jāsacenšas gudrībā, piedaloties viktorīnā „Gudrie prāti”. Milzīgs prieks par atraktīvajiem tētiem un viņu meitām no 5.b klases, kuri uz pasākumu bija ieradušies īpašos Tēvu dienas krekliņos. Arī mammām bija savs darbs – viņas atbalstīja savējos gan ar uzmundrinošiem plakātiem, gan ar gardām uzkodām.

7.–9.klašu komandām bija jāsacenšas izveicībā, izejot vairākas uzdevumu stacijas. Īpaša bija 8.klases tēvu komanda, kuri azartiski un aizrautīgi piedalījās visos uzdevumos, kas vainagojās ar uzvaru pār skolēnu komandām.

10.–12.klašu tēviem bija dota iespēja pārspēt jauniešus futbolspēlē. Šī spēle radīja gandarījuma sajūtu par paveikto gan esošajiem, gan topošajiem tēviem. Un ir tik patīkami, ja pēc draudzības spēles visi kopā var cienāties ar mammu ceptiem kēksiņiem.

Liels paldies visiem, kas veltīja piektdienas vakaru, lai pabūtu kopā jautrā atmosfērā!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi