×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-09-25
Siguldas Valsts ģimnāzijā ciemojas absolvents Martins Dukurs

22.septembrī Siguldas Valsts ģimnāzijā viesojās skolas 2002.gada absolvents, skeletonists Martins Dukurs. Kopā ar sporta skolotājiem Martins dalījās atmiņās par savu skolas laiku.

Šie atmiņu stāsti tiks iekļauti arī Siguldas Valsts ģimnāzijas simtgadei veltītajā grāmatā, kurā atspoguļota skolas vēsture un attīstība dažādu laikmetu ritumā. Grāmatas mērķis ir atrast katra laikmeta iezīmes skolas mācību darbā un ikdienas dzīvē, iemūžināt skolēnu un skolotāju atmiņas.

„Tas, ko es iemācījos skolā – ja iesi pie skolotāja vienu, otru, trešo reizi, tad lietas, kas agrāk nesanāca, ar laiku sāks izdoties, un arī skolotāji ievēros tavu centību un bieži vien panāks pretī un novērtēs to,” tā Martins par neatlaidību un mērķtiecību, kas ved uz augstiem sasniegumiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi