×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-11-14
Aicina pieteikties tirdzniecībai Ziemassvētku tirdziņā

Arī šajā gadā Ziemassvētku gaidīšanas laiks Siguldā būs īpašs. No 16. līdz 26.decembrim Siguldas  stacijas laukumā durvis vērs Ziemas koncertzāle, savukārt 16. un 17.decembrī turpat norisināsies tradicionālais Ziemassvētku tirdziņš.

Lai plānotu Ziemassvētku tirdziņa norisi, Siguldas novada pašvaldības Kultūras pārvalde aicina interesantus pieteikties tirdzniecībai tajā. Tirdziņa norises laiks plānots no plkst.11.00 līdz 18.00.

Tirgotāji aicināti atbalstīt Ziemassvētku tirdziņa māksliniecisko koncepciju, ietverot to savas tirdzniecības vietas mākslinieciskajā noformējumā un sortimenta piedāvājumā.

Interesenti aicināti iepazīties informāciju par tirdzniecību pasākumā, nolikumu par ielu tirdzniecību Siguldas novada pašvaldības organizētajos publiskajos pasākumos, kā arī saistošajiem noteikumiem par nodevām par tirdzniecību publiskās vietās Siguldas novadā un iesniegt pieteikumu līdz 11.decembra plkst.17.00, nosūtot to uz e-pastu bilesukase@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi