×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-12-22
Siguldietis Jānis Strenga saņem „Latvijas Gada balvu sportā”

Ceturtdien, 21.decembrī, „​Gada balvas sportā 2017” svinīgajā apbalvošanas ceremonijā kinoteātrī „Splendid palace” tika godināti Latvijas sportisti 10 nominācijās. Nominācijā „Labākā Latvijas komanda individuālajos sporta veidos” balvu ieguva Latvijas bobsleja četrinieku ekipāža Oskars Melbārdis, Daumants Dreiškens, Arvis Vilkaste un siguldietis Jānis Strenga, kuri izcīnīja ceturto vietu pasaules čempionātā. Balvu bobsleja četrinieku ekipāžai pasniedza olimpiskais čempions Jānis Ķipurs.

Uz labākā Latvijas sportista titulu pretendēja arī ilggadējais pasaules labākais skeletonists, šī gada pasaules un Eiropas čempions, kā arī Pasaules kausa ieguvējs Martins Dukurs, savukārt nominācijai „Latvijas labākais treneris” bija nominēts Martina Dukura, Tomasa Dukura un Krista Netlau treneris Dainis Dukurs. Pretendentus nominācijās izvirzīja sporta žurnālisti un federācijas, Latvijas Olimpiskās komitejas pārstāvji un citi nozares eksperti. Uzvarētājus slēgtā balsojumā noteica žūrija.

Atgādinām, ka Starptautiskā Olimpiskā komiteja novembra beigās atņēma Krievijas bobslejistam Aleksandram Zubkovam 2014.gada Soču olimpiskajās spēlēs izcīnīto zelta medaļu, līdz ar to par olimpiskajiem čempioniem kļuva latviešu pilota Oskara Melbārža četrinieks ar stūmējiem Arvi Vilkasti, Daumantu Dreiškenu un Jāni Strengu. Pateicoties Siguldas sportistu izcilajiem sasniegumiem, Siguldas novads ar 18677 iedzīvotājiem pēc Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes datiem uz šo brīdi, kas sastāda aptuveni 1% no kopējā iedzīvotāju skaita valstī, un kopumā 10 iegūtajām ziemas olimpiskajām medaļām pēdējo trīs ziemas olimpisko spēļu laikā sasniedzis rādītāju – viena medaļa uz 1867 iedzīvotājiem, tādējādi ieņemot pirmo vietu pasaulē.

Apsveicam Jāni Strengu ar izcilajiem sasniegumiem!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi