×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 11. maijs
Šodien sveicam: Milda, Karmena, Manfreds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-01-17
Koncertzālē „Baltais Flīģelis” uzstāsies jauktais koris „Sōla”

10.februārī plkst.19.00 koncertzālē „Baltais Flīģelis” uzstāsies Latvijas Kultūras akadēmijas jauktais koris „Sōla” ar koncertu „Veca mīlestība nerūs”.

Koncerts veltīts latviešu teātra 150.gadadienai, un tajā skanēs dziesmas no teātra izrādēm, kas veltītas mīlestībai. Uzstāsies arī instrumentālā grupa – Jānis Miltiņš un draugi.

Koris „Sōla” dibināts 1998.gadā. Kopš 2004.gada tā mākslinieciskais vadītājs ir Kaspars Ādamsons, diriģenti Laura Štoma un Artūrs Oskars Mitrevics, vokālā pedagoģe Saiva Treide.

Kora radošajā biogrāfijā ir ne tikai solokoncerti ar dažādu laikmetu un stilu programmām, bet arī sadarbība ar citiem kolektīviem plaša mēroga muzikālos projektos un labdarības koncertos. „Sōla” regulāri piedalās koru konkursos un festivālos ne tikai Latvijā, bet arī citās Eiropas valstīs un Amerikā.

Biļetes cena – no 5 līdz 10 eiro, ar  Siguldas novada iedzīvotāja ID karti – 20% atlaide. Biļetes nopērkamas „Biļešu paradīze” kasēs vai pasākuma norises dienā stundu pirms sākuma – koncertzāles „Baltais Flīģelis” kasē.


© www.sigulda.lv


Pasākumi