×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-02-16
Novadniekiem panākumi Vidzemes reģiona sacensībās tautas bumbā

15.februārī Siguldas Sporta centrā notika Vidzemes reģiona „Gauja” skolu sacensības tautas bumbā. Turnīrā piedalījās labākās komandas no Siguldas (Siguldas 1.pamatskola, Siguldas pilsētas vidusskola), Cēsu (Cēsu pilsētas vidusskola), Priekuļu (Priekuļu vidusskola), Valmieras (Valmieras Pārgaujas sākumskola, Valmieras Viestura vidusskola), Alūksnes (Alūksnes pilsētas sākumskola) un Limbažu (Limbažu sākumskola) novadiem, kopumā astoņas zēnu un piecas meiteņu komandas.

Zēnu komandas izspēlēja pamatturnīru divās apakšgrupās un tad turpināja noskaidrot labākās komandas pusfinālos un finālos, kur satikās abu apakšgrupu 1.–2.vietu ieguvēji. Meitenes izspēlēja turnīru pēc „apļa” sistēmas.

Kā jau vienmēr tautas bumbas spēles ir ļoti ātras un saistošas. Katram laukumam bija nepieciešami vismaz četri tiesneši, lai sekotu precīzai noteikumu ievērošanai. Prieks un asaras mijās visa turnīra laikā, bet godīgās cīņās uzvarēja labākie. Jāatzīmē, ka komandas cīnījās par iespēju 9.martā Dobelē spēlēt Latvijas skolu sacensību finālturnīrā.

Vietu sadalījums zēniem:

1.vieta Siguldas 1.pamatskola

2.vieta Valmieras Pārgaujas sākumskola

3.vieta Priekuļu vidusskola

4.vieta Siguldas pilsētas vidusskola

5.–6.vieta Alūksnes pilsētas sākumskola un Limbažu sākumskola

7.vieta Cēsu pilsētas vidusskola

8.vieta Valmieras Viestura vidusskola

Vietu sadalījums meitenēm:

1.vieta Siguldas pilsētas vidusskola

2.vieta Alūksnes pilsētas sākumskola

3.vieta Valmieras Pārgaujas sākumskola

4.vieta Siguldas 1.pamatskola

5.vieta Limbažu sākumskola

Siguldas 1.pamatskolas zēnu komandas sastāvs: Rodrigo Auziņš, Kristers Olivers Osvalds, Matīss Ralfs Vīgants, Jānis Stūrītis, Silvestrs Kalniņš, Artūrs Leišavnieks, Kristofers Ronijs Skuja, Aksels Lebedoks, Rodrigo Švarckopfs, Nauris Kļaviņš, Artjoms Ivanovs. Skolotāja Diāna Meirāne.

Siguldas pilsētas vidusskolas  meiteņu komandas sastāvs: Jasmīne Strode, Luīze Vistere, Keta Keita Zeltiņa, Keita Eglīte, Elza Saļņikova, Frīda Saļņikova, Elīna Niedrīte, Reičela Miklaševica, Loreta Vilsone, Nikola Bunde, Dārta Marianna Blaua, Tīna Tauriņa. Skolotāja Andra Fridrihsone.

Apsveicam ar uzvarām un vēlam veiksmi Latvijas sacensību finālturnīrā!

Paldies tiesnešiem Siguldas Sporta skolas trenerei Agnijai Labrencei, Siguldas 1.pamatskolas un Siguldas pilsētas vidusskolas skolēniem.

Nākamās skolu sacensības Siguldā notiks 20.februārī, kad norisināsies volejbola turnīra 1.posms „Top kauss 2018”, savukārt 23.februārī notiks Latvijas Skolu ziemas čempionāts distanču slēpošanā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi