×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-02-20
Laurenču sākumskolā noslēgusies „Karjeras nedēļa”

No 12. līdz 16.februārim Laurenču sākumskolā norisinājās „Karjeras nedēļa”, kurā skolēniem tika piedāvātas dažādas aktivitātes gan mācību stundās, gan ārpus tām.

Sociālo zinību stundās skolēni pētīja savas stiprās puses, intereses, plānoja, kāda varētu būt viņu sapņu profesija, kā arī izstrādāja savu nākotnes karjeras karti. 4.un 5.klašu skolēniem bija iespēja klausīties studentu, kuri paralēli studijām arī strādā, stāstus par viņu izvēlēto profesiju un mērķiem, ko sasniegt pēc studiju beigšanas. Savukārt 6.klases skolēni devās ekskursijā uz Dailes teātri, kur viņiem bija iespēja ieskatīties teātra aizkulisēs un uzzināt, kādu profesiju pārstāvji bez aktieriem vēl darbojas teātrī. Ekskursijas laikā skolēni apskatīja maketu telpu, aktieru privātās ģērbtuves, atpūtas vietas, grimētavas, kā arī satika gaiteņos atpazīstamus Dailes teātra aktierus. Dodoties uz Dailes teātra ēkas 11.stāvu, bija iespēja ne tikai apskatīt, bet arī piemērīt tērpus, kas izmantoti senākās izrādēs. Ekskursija noslēdzās ar izrādes „Toma Sojera piedzīvojumi” apmeklējumu.

Savukārt 16.februārī 4.–6.klašu skolēniem tika organizēta „Profesiju diena”, kurā skolēni iepazinās ar piecu profesiju pārstāvjiem – savu skolas biedru vecākiem: ģeogrāfu, uzņēmēju, mārketinga speciālistu, ķīmiķi un programmētāju, kā arī diviem viesiem no policijas.  

Paldies par atsaucību studentiem, kuri dalījās savos stāstos – Katrīnai Mārtinsonei, Sabīnei Zvirbulei, Arturam Osjaginam un Alvilam Bērziņam, kā arī vecākiem Eināram Lielmanim, Maritai Ribai, Ģirtam Polim, Edgaram Bojāram, Dagnijai Bušai un policijas pārstāvēm Ilmai Cepurītei un Ilzei Ābelītei par dalību  „Profesiju dienā”!

Informāciju sagatavoja:
Agnese Poļakova, Diāna Judze
Laurenču sākumskolas skolotājas

 


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi