×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-02-23
Veselības mēnesis bērnudārzā „Ābelīte”

Aktīvi un interesanti bērnudārzā „Ābelīte” aizvadīts veselības mēnesis, kurā bērniem tika stāstīts, rādīts un atgādināts par veselīga uztura, fizisko aktivitāšu un higiēnas nozīmi ikdienā.

Mazie pirmsskolēni kopā ar savām skolotājām gatavoja augļu salātus, vēroja, kā top svaigas dārzeņu un augļu sulas. Protams, veselīgās veltes tika arī nogaršotas.

Pie bērniem viesojās Zobu feja, kura rādīja mazajiem, kā pareizi kopt un tīrīt zobiņus, kuri produkti zobiem patīk, kuri nē. Viņa sniedza vēl daudz interesantu un vērtīgu informāciju. Jauki bija vērot, kādus bērni iedomājas Zobgraužus, un klausīties stāstījumā, kas tad tie tādi ir.

Veselības mēneša ietvaros vairākkārt tika pieminēta arī ķiploka lielā nozīme cīņā pret vīrusiem un saslimšanām. Savukārt veselības mēneša noslēgumā bērni vēroja izglītojošās multfilmas par personīgo higiēnu, roku mazgāšanu un zobiņiem. Nostiprinot gūtās zināšanas, bērni darbojās apakšgrupās, vingrojot, pētot, tīrot zobus un šķirojot veselīgos un neveselīgos pārtikas produktus.

Informāciju sagatavoja:
Ilze Kanajeva-Salnā
Siguldas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes „Ābelīte”
Vadītājas vietniece izglītības jautājumos


 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi