×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-03-07
Laurenču sākumskolas skolēni piedalās jauno pētnieku forumā

5.martā seši Laurenču sākumskolas skolēni piedalījās jauno pētnieku forumā „Skolēni eksperimentē!”, ko organizēja Rīgas Dabaszinību skola. Pasākums norisinājās Latvijas Universitātes Dabaszinātņu centrā un tajā piedalījās ap 200 1.–9.klašu skolēnu no visas Latvijas.

Dienas pirmajā pusē skolēni prezentēja savus pētījumus Dabaszinātņu centra auditorijās un vērtēja citu dalībnieku uzstāšanos. Savukārt pēc tam tika demonstrēti eksperimenti ķīmijas laboratorijās.

Laurenču sākumskolas skolnieces Annija Auziņa, Patrīcija Buša un Evelīna Marta Druvnese (4.b klase) par pētījumu „Plaušu dzīvības tilpums mūsu klases skolēniem”, kā arī Elza Petrovska un Laura Cakule (6.klase) par pētījumu „Elektrības patēriņš un taupīšanas iespējas mūsu mājās” ieguva pateicības. Savukārt Bruno Georgs Rautenbergs (5.b klase) par pētījumu „Ogļskābās gāzes koncentrācija Laurenču sākumskolā” ieguva godpilno 1.vietu.

Informāciju sagatavoja:
Laurenču sākumskolas dabaszinību skolotāja
Madara Alberte-Habermane


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi