×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-03-21
Sākusies reģiona deinstitucionalizācijas publiskā apspriešana

No 19.marta līdz 18.aprīlim ir izsludināta Rīgas reģiona deinstitucionalizācijas plāna 2017. –2020.gadam pirmās redakcijas publiskā apspriešana.

Deinstitucionalizācijas plāns ir attīstības plānošanas dokuments, kura nolūks ir radīt priekšnosacījumus bērniem ar funkcionāliem traucējumiem, bērniem ārpus ģimenes aprūpē un pilngadīgām personām ar garīga rakstura traucējumiem saņemt nepieciešamos pakalpojumus, paplašinot to iespējas iekļaujošai dzīvei sabiedrībā.Tā galvenais uzdevums ir plānot sabiedrībā balstītu sociālo pakalpojumu attīstību un izvietojumu Rīgas plānošanas reģiona pašvaldībās, lai nodrošinātu mērķa grupas personām nepieciešamos atbalsta, sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumus pēc iespējas tuvāk dzīvesvietai un novērstu nonākšanu institūcijās.

Plāna apspriešanā aicināti piedalīties pašvaldību pārstāvji, sociālo un vispārējo pakalpojumu sniedzēji, nevalstiskās organizācijas, institūcijas un ikviens iedzīvotājs, lai paustu savu viedokli un sniegtu priekšlikumus, ja tādi radušies.

Deinstitucionalizācijas plāna materiālus elektroniski iespējams lasīt šeit  vai šeit. Savukārt klātienē dokumentu var lasīt Rīgas plānošanas reģiona telpās (Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 18 (3.stāvā), Rīgā) katru darba dienu no plkst.9.00 līdz 12.00 un no plkst.13.00 līdz 18.00.

Priekšlikumus aicinām iesniegt līdz 18.aprīlim (ieskaitot), aizpildot anketu šeit, nosūtot priekšlikumus uz e-pasta adresi sabine.zagere@rpr.gov.lv vai arī pastā uz adresi Rīgas plānošanas reģionam, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 18, Rīgā, LV-1050.

Interesenti aicināti uz sabiedriskās apspriedes sanāksmi, kas notiks 10.aprīlī plkst.11.00 Siguldas pagasta Kultūras namā.

Rīgas plānošanas reģiona deinstitucionalizācijas plānu izstrādājusi Latvijas Cilvēku ar īpašām vajadzībām sadarbības organizācija „Sustento”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi