×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-04-05
Juris Kaukulis un Jauno Jāņu orķestris publicē jaunā albuma tituldziesmu

Mūziķis Juris Kaukulis un jaunā folka apvienība Jauno Jāņu orķestris publicējis gaidāmā studijas albuma otro vēstnesi – tituldziesmu „ Ieviņa” un tās video.

„ „Ieviņa” ir dziesma, kas ziemas vidū rakstīta par pavasari – pilna jūtām, vēlmēm un gaidām. Beidzot ledus ir kusis, sēklas sprāgst gaisā ārā dodas jauna dzīvība, un arī mūsu „Ieviņa” vienos ziedos nāk arī pie jums,” par jauno dziesmu saka tās mūzikas autors Juris Kaukulis.

„Cerības par siltu vasaru, cerības, ka dēstītie stādi ziedēs un nesīs cerētos augļus – tāda ir šī dziesma, tāda ir mūsu Ieviņa. Tas ir brīdis, kad tu jau ar vienu nāsi jau jūti, ka kaut kur tālumā smaržo Jāņuguns. Un vienmēr līdzi zogas skumjas, jo ir skaidrs, ka viss ir gaistošs, arī pavasaris. Dziesma rakstīta ilgu laiku, meklējot tās īsto skaņu un līdz ar to arī jauno Jauno Jāņu orķestra skaņu. Arī mūsu ansamblis vēl ir jauns un pavasarīgu ideju pilns, un „Ieviņa” raksturo visu jaunā albuma skanējumu kopumā,” turpina Juris Kaukulis.

Jauno Jāņu orķestra albuma tituldziesma „Ieviņa” un viss gaidāmais studijas ieraksts, skan latvju dainu vārdos. Tos grupa lietojusi kā dzejiskas emociju zīmes, tās iedzīvinot jaunā mūzikā. Kompozīciju ieskaņojuši un aranžējuši visi Jauno Jāņu orķestra mūziķi: Juris Kaukulis (balss, ģitāra), Artis Orubs (sitaminstrumenti), Kaspars Tobis (akordeons), Ieva Strode (balss, vijole), Valērijs Cīrulis (balss, mandolīna) un Andris Veinbergs (bass). Producents – Aldis Zaļūksnis.

Jaunā albuma atklāšanas koncerts notiks 30.aprīlī mūzikas namā „Daile”. Albums top ar Siguldas novada pašvaldības, Valsts Kultūrkapitāla fonda un AKKA/LAA autora stipendijas atbalstu.

Informāciju sagatavoja:
Aija Kaukule
Jauno Jāņu orķestra menedžments


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi