×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-04-17
Mores pamatskolas skolēni apmeklē Priekuļu tehnikumu

12.aprīlī Mores pamatskolas 7.–9.klašu skolēni devās uz Priekuļu tehnikumu, lai izzinātu apgūstamās mācību programmas, pārbaudītu savas zināšanas un prasmes āķīgos uzdevumos un sarunu veidā iegūtu sev interesējošu informāciju no vecāko kursu audzēkņiem.

Skolēni Priekuļu tehnikumu iepazina nelielās grupās. Katru no tām pavadīja tehnikuma audzēknis, kas izrādīja tehnikuma ēkas, teritoriju, stāstīja savu mācību pieredzi un atbildēja uz jautājumiem. Katras piedāvātās programmas audzēkņi sagatavoja kādu praktisku uzdevumu, ko Mores pamatskolas skolēni centās paveikt. Tika sniegta iespēja katram vadīt traktoru, salikt datora komponentes pareizā secībā, lai tas darbotos, atpazīt garšvielas, virtuves piederumus un garnēt cepumus, atpazīt uzņēmumu logo un nosaukt, ko katrs no tiem ražo, izveidot bateriju un mērīt spriegumu, noteikt kartupeļos cietes daudzumu un pētīt augu paraugus ar mikroskopiem.

Uzdevumi rosināja skolēnus pārdomāt, kādas prasmes katrā programmā ir nepieciešamas, kādas ir katra intereses un vēlmes, kuriem mācību priekšmetiem ir jāpievērš pastiprināta uzmanība.

Informāciju sagatavoja:
Sigita Irša
Mores pamatskolas
Karjeras konsultante

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi